Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyporzyczalnia samochodów w Łomży |
witam czy moze ktoś sie orjętuje gdzie mieści sie jakaś wyporzyczalnia samochodów w lomzy lub okolice ,,z góry dzięki :p Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyporzyczalnia samochodów w Łomży |
sikorskiego
|
|
na łąkowej
|
|
"wyporzycz" lepiej słownik języka polskiego. Módlta sie...
|
|
ty jahwe jakoś nikomu to nie przeszkadza ,, jak masz wypisywać takie zeczy to lepiej nic nie pisz Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
a orientuje sie ktos mniejwiecej jakie są to ceny ? i jakie pojazdy mają ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Mi przeszkadza, analfabeto. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
a mnie nie pszekadza. w LA za 2 miesiace Malibu placilem ok 800$, jak tu... nie mma pojencia ale ciekawi mnie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
JAHWE I SOMO/MALAHA WIDAC ŻE KUJONY Z WAS I MOLE KSIĄŻKOWE BO CIĘ CZEPIACIE O NIC.
|
|
Widać to po tobie,że słownik języka polskiego to książka,której nigdy nie miałeś w "renkach". Módlta sie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |