Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klimatyzacja |
Witam, czy może mi ktoś podpowiedziec,gdzie w Łomży naprawiają klimatyzacje samochodowe.? Z góry dziekuję. Kasia Arbuz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klimatyzacja |
W Piątnicy na ogrodowej nabijają, może i naprawiają... ![]()
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=151685&t=151685
|
|
Ja w ubiegłym roku naprawiałem w servisie seata u Rysia
|
|
na wyjeździe na Nowogród nie polecam, jak się zapytałem o naprawę Pan w środku focha walnął, że nie mają czasu na to. a dumnie na ścnianie duzy napis KLIMATYZACJA... po maszynerii w środku wnioskuję, że tylko napełniają jak 99% "serwisów klimatyzacji w łomży" Kasia Arbuz, znam fachowca, który wszystko naprawi związane z klimą. jest na ulicy poznańskiej, niedaleko gazowni, prawie na przeciwko tej małej stadniny koni. niestety numer zgubiłem, ale trafisz po szyldach. ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Ja również byłem u nich z klimą wczoraj i zapisali mnie na wtorek a że do lata jeszcze trochę czasu więc poczekam do tego wtorku. Jak zapewne zauważyłeś na placu nie ma gdzie zaparkować więc widać, że mają roboty dużo. W Piątnicy też jest dobry spec na ogrodowej.
|
|
Dzięki serdeczne wszystkim za odpowiedź! pozdrawiam! Kasia Arbuz
|
|
Tak tylko że problem w tych serwisach że mają maszynę która niby wszystko za nich zrobi - a to takie dziwne ;) kupują maszyne za 12.000 nabijają po 200zł i się cieszą... ale to z serwisem nie ma nic wspólnego ;] No ale nic :) Jednych można polecać a innych nie. ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Ja rownież polecam w Piątnicy na Ogrodowej, naprawiał mi klime w golfie i byłem bardzo zadowolony. Uczciwy, solidny, na robocie się zna, a ceny też ma dobre.
|
|
to prawda co mówisz "tommeknet" dlatego ja nie korzystam z tych usług w serwisach oponiarskich, (bo tam stoją takie maszyny) ale nie speców do naprawy . Co do zakładu na wyjeździe do Nowogrodu to te chłopaki znają się na naprawie aut, więc myślę , że taka klima nie jest dla nich problemem.
|
|
oczywiście zakład w Piątnicy również polecam, bo oni w tym się specjalizują
|
|
serwis powinien naprawić a nie dobić czynnika, dobijać każdy "spec" typu piątnica potrafi ;-))ylko to nie rozwiązuje prolemu
|
|
podsumowując kto w Łomży i oklicach NAPRAWIA jeszcze klimę :) ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |