czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klimatyzacja

Witam, czy może mi ktoś podpowiedziec,gdzie w Łomży naprawiają klimatyzacje samochodowe.? Z góry dziekuję.

Kasia Arbuz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klimatyzacja

W Piątnicy na ogrodowej nabijają, może i naprawiają...

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=151685&t=151685

Ja w ubiegłym roku naprawiałem w servisie seata u Rysia

na wyjeździe na Nowogród nie polecam, jak się zapytałem o naprawę Pan w środku focha walnął, że nie mają czasu na to.

a dumnie na ścnianie duzy napis KLIMATYZACJA... po maszynerii w środku wnioskuję, że tylko napełniają jak 99% "serwisów klimatyzacji w łomży"

Kasia Arbuz, znam fachowca, który wszystko naprawi związane z klimą. jest na ulicy poznańskiej, niedaleko gazowni, prawie na przeciwko tej małej stadniny koni. niestety numer zgubiłem, ale trafisz po szyldach.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Ja również byłem u nich z klimą wczoraj i zapisali mnie na wtorek a że do lata jeszcze trochę czasu więc poczekam do tego wtorku. Jak zapewne zauważyłeś na placu nie ma gdzie zaparkować więc widać, że mają roboty dużo. W Piątnicy też jest dobry spec na ogrodowej.

Dzięki serdeczne wszystkim za odpowiedź! pozdrawiam!

Kasia Arbuz

Tak tylko że problem w tych serwisach że mają maszynę która niby wszystko za nich zrobi - a to takie dziwne ;) kupują maszyne za 12.000 nabijają po 200zł i się cieszą... ale to z serwisem nie ma nic wspólnego ;]

No ale nic :) Jednych można polecać a innych nie.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Ja rownież polecam w Piątnicy na Ogrodowej, naprawiał mi klime w golfie i byłem bardzo zadowolony. Uczciwy, solidny, na robocie się zna, a ceny też ma dobre.

to prawda co mówisz "tommeknet" dlatego ja nie korzystam z tych usług w serwisach oponiarskich, (bo tam stoją takie maszyny) ale nie speców do naprawy . Co do zakładu na wyjeździe do Nowogrodu to te chłopaki znają się na naprawie aut, więc myślę , że taka klima nie jest dla nich problemem.

oczywiście zakład w Piątnicy również polecam, bo oni w tym się specjalizują

serwis powinien naprawić a nie dobić czynnika, dobijać każdy "spec" typu piątnica potrafi ;-))ylko to nie rozwiązuje prolemu

podsumowując kto w Łomży i oklicach NAPRAWIA jeszcze klimę :)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org