wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zgubiono rejestracje Bl 14...

dla znalazcy nagroda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rejestracja

pewnie juz ktos zatankowal i zwial ze stacji na Twoich blachach,ale spoko zglos zgube i dostaniesz nowe blachy i kwit,pozdro

TADZIKk

nie nowe tylko zrobio ci nowo blache to co zgubiłeś sto zł tam z groszami cię wyniesie przez okres 2tyg bendziesz jezdzic na czerwonych próbnych

a czemu przy rejestracji nie ma probnych?

no bo majo komplet blach a tu jak nie ma jednej to robio ci drugo i dajo na tej czas prubne .koleszka tak miał

lepiej od razu przerejestrowac i wziac komplet niz najpierw probne a pozniej znow po odbior rejestracji

przy rejestracji auta z zagranicy probne wydaja tylko wtedy gdy masz juz komplet dokumentow (skarbowka, celny, tlumaczenia itp) oprocz przegladu samochodu i np. sa one po to zebys mogl podjechac na kolach na przeglad ale to jest bez sensu (mniej wyniesie wypozyczona laweta) takze raczej przy rejestracjach nikt nie zaklada probnych

Do zysk, niedawno rejestrowałam samochód z zagranicy i niemiałam tylko przeglądu ,nikt mi nie powiedział o tym że można mieć tablice próbne z kąd ty masz takie informacje.
Wracając do tematu na zwykłym papierze napisz nr rejetracyjny zamątuj go na czymś podobnym do blachy i po kłopocie znajomy tak jeżdzi oszczędzisz sobie kosztów i nerwów .

ewa19

taaaaaa a jak policja cie zatrzyma to za kieszeń się łap :)

do ewa19, jak sie sama nie spytasz to zaden urzednik ci tego nie podpowie

Właściwie to prawda widocznie za udzielanie informacji im nie płacą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org