Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 mechanikow - wasze opinie |
Witam wiem ze bylo juz sporo takich tematow ale chodzi mi o opinie na temat dwoch mechanikow. Konkretnie chodzi mi o tego obok Diavolo oraz obok wierzy cisnien na Sikorskiego. Mam do roboty silnik w vectrze i polecono mi wlasnie tych dwoch mechanikow. Jednak wole zasiegnac szerszej opinii na ich temat. Wiem ze silnik w vectrze to nie jest jakis cud techniki i kazdy mechanik sobie z nim poradzi. Ale chodzi mi czy faktycznie sa rzetelnymi fachowcami ktorym, spokojnie i bez obaw mozna dac samochod do naprawy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 mechanikow - wasze opinie |
ja ciągle robie swój samochód przy diavolo. bezproblemowo.
|
|
Cześć, przy wieży ciśnień zedrą z Ciebie kasę, odradzam. Kasia Arbuz
|
|
Witam, ja bym polecił inny warsztat........ i napewno tez by bylo bezproblemowo
|
|
polecam zaklad przy diavolo kilka lat korzystalem z ich uslug naprawiajac swojego VW, o niemcach maja duzo pojecia i chyba tylko je robia, czesci pod reka, zawsze trzeba bylo sie pisac w zeszyt na kilka dni w przod wiec chyba o czyms swiadczy ja sie nie zawiodlem w zakladzie przy wierzy cisnien napewno dra kase, wymieniaja co podleci a nie to co jest konieczne ale jak z jakoscia nie mam pojecia
|
|
Przy Diavolo
|
|
przy wiezy cisnien po pierwsze zedra kase a po drugie nie znaja sie.odradzam! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Dzieki Wam wszystkim za odpowiedz temat zamykam i pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |