Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podateki dochodowe pit-37 |
witam mam pytanie czy zwracaja juz podatki ze skarbowki ? dostal juz ktos zwrot?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podateki dochodowe pit-37 |
mieli placic od lutego ale jakos niedostalam jeszcze
|
|
poszukaj dobrze moze list juz przyszedl, balagan u ciebie czy co?
|
|
szaszu ty to jakis psychol bezrobotny patrze na kazde forum wypisujesz glupoty
|
|
moze i bezrobotny a TY?
|
|
a ja jak przystalo jestem pozadna obywatelke jestem kobieta pracujaca ktora placi podatki i czesc z nich musza mi odac poniewaz za duzo wzieli wiec cekam na pieniazki
|
|
zwroty ponizej 5zl na koniec kolejki jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
heheh za 5zl to bym sie eniefatygowala do skarbowki chociaz nalezalo by sie wyrwac od nich nawet 5zl bo jak im to trzeba odac nawet 5 gr
|
|
To chodzi o pit który się składa w urz.skarbowym i jak ktoś ma dziecko to dostaje ok 1 tyś zł...?-pisze "własnymi słowami" bo nie znam się na tym ale rok temu tak było... Mi takie rzeczy załatwia siostra bo ja się kompletnie na tym nie znam:) Teraz też czekam na pit z pracy i dopiero z nim pójgę do skarbówki
|
|
ja juz zlozylam miesiac temu pity w skarbowce czekam tylko na pieniazki chodzi mi o to czy juz zaczeli wysylac
|
|
Podobno mają na to czas nawet do kilku miesięcy..Ja pamiętam ze w zeszłym roku jak złożyłam w lutym to przysłali kasę dopiero na koniec kwietnia..:/
|
|
mi w tamtym roku zwrocili zaraz czekalam niecaly miesiac oni maja na wszystko czas tylko jak im trzeba zwrocic to juz natychmiast
|
|
A to to prawda , jak ONI nam to można czekać do "usranej śmierci" ale jak my IM - to natentychmiast..:/ Urzędasy pierdzielone.. Ja to nawet jeszcze pitu z pracy nie mam to se jeszcze i tak i tak poczekam :/
|
|
Z doświadczenia mogę napisać, że wypłacają...
|
|
hehe ze wyplaca to wiem laski nierobia tylko mogliby sie pospieszyc
|
|
aguska1289 napisał(a): > witam mam pytanie czy zwracaja juz podatki ze skarbowki ? >dostal juz ktos zwrot? to może inaczej odpowiem.....tak już zwracają podatek ze skarbówki....i tak ja np. już otrzymałem zwrot.. i więcej cierpliwości życzę ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |