środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ON ze stacji paliw PRIMA

Co sądzicie o ON ze stacji PRIMA bo ja zatankowałem i zamarzło mi paliwo.Uprzedzam wszystkich nie tankujcie ropy na PRYMIE , Bo ja juz nie zatankuje zeby nawet za darmo dawali po 100 litry TAM JEST PÓŁ NA PÓŁ Z WODĄ OSTRZEGAM WSZYSTKICH

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ON ze stacji paliw PRIMA

a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy??

Ropa zawsze ci zamarznie ciekawa przy niskich temperaturach trzeba wspomagacza dolewać lub benzyny PB95

Do malutki bzdury opowiadasz tankowałam zawsze na Statoil całą tamtą zimę i było wszystko ok ,a teraz mnie podkusiła ich ta niby promocja. Pierwszy i ostatni raz tam tankowałam

ŻADNEGO TANKOWANIA NA PRYMIE

na prymie tankuje najwięcej gazu zrobiłem jednym autem 130tys i drugim 50 tys no i plus paliwo na rozruch w tym pierwszym aucie co zrobiłem 130tys na gazie to mało brał paliwa,ale w tym to 50 tys to sporo bo mam w nim sekwencje i trochę idzie paliwa z on nie miałem do czynienia,ale tam sie wszyscy od Kamińskiego tankują i od Ferenca i nigdy od nikogo nie usłyszałem,że tam paliwo lipne!

Pb jeszcze ujdzie ale ON tragedia.zamarza.akurat cos ojca podkusiło i zatankował na prymie zamiast na BP i efekt widać.samochod stoi na parkingu juz 3 dzień.nie polecam

M@ster to samo i ja zrobiłam co twój tata nie polecam ON z tej stacji

przecież "Ryś" pierdział pajdę za kolorowanie oleju opałowego
to co się dziwić że na opałowym słabo Ci pali

ja zawsze się tam tankuje i paliwo mają ok nie miałem nigdy problemów

to pewnie parkujesz w ogrzewanym garazu ;P

zawsze kradli nieczciwych kasować

"Do malutki bzdury opowiadasz tankowałam zawsze na Statoil całą tamtą zimę i było wszystko ok ,a teraz mnie podkusiła ich ta niby promocja. Pierwszy i ostatni raz tam tankowałam"

Mi tam zwisa gdzie tankujesz, ale zwrocilas uwage, ze zeszlej zimy nie bylo takich przymrozkow jak tej?

ciekawa albo zostalo Ci paliwo z innej stacji i na prymie zalalas malo albo jestes od wlasciciela innej stacji. Ja ON tankuje tylko na prymie i nic mi nie zamarza.

a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy??

miałam problem mi też zamarzło paliwo w tamtym roku. I tak jak napisał sroczak w tamtym roku nie było takich przymrozków.

ja tankuje na innej stacji , i też mi po tych mrozach ostatnich dwóch nocy zamarzło ,i nie mam pretensji do tej stacji. widac -20 czy -25 to test dla rafinerii. Co do stacji Prima , kozystam z innych usług i jest dobrze. Wiec nie oczerniajcie czyjejś działalnosci bo nie wyszystko w rekach stacji paliw. od soboty bedzie na plusie ;-)

"ciekawa"
ja jak zatankowalem lipny ON to musialem natychmiast zmienic filtr paliwa.
Koszt zaden (jedyne 15 PLN) ale nauczka dla mnie taka
NIE TANKOWAC BYLE CZEGO.
Pomyslalem sobie ze autobusy PKS jezdza w te najwieksze mrozy.
Pojechalem, zatankowalem.
I nie mam problemow.
Auto pali od "jednego kopa" dobrze ciagnie, niec nie przycina nie zacina

A jak wyjelem stary filtr paliwa to polecial szlam i grudki skawalonego lodu.

dobrze mają Ci co posiadają podgrzewane filtry paliwa ;-))

Shell ma dobre paliwo, ale i ceny - wg mnie, ale ja tam ciągle tankuję na Prymie i jakoś mi nie zamarzło paliwo i samochodu nie garażuje.

a ja tam tankuję na WZGS-ie i nic do ON nie dolewam i nic się nie dzieje. a dziś ONbył po 3.35zł.polecam!

Ja także polecam stację w byłej bazie WZGS , benzynka jest jak najbardziej okey i w ddddddddddddużo niższej cenie niż to oferują inne stacje.

Z ropką podobno także jest wszystko ok i cena równie makabrycznie niższa niż na innych stacjach.

A ja tankuję na Primie ON i wszystko jest OK.
Proponuje najpierw wyminić filtr paliwa a potem się wypowiadać.

odradzam paliwo na prymie

Nie dawno ze znajomym dla sprawdzenia wlaliśmy trochę PB95 w karnister, potem juz poza stacją wylaliśmy trochę na ziemię i podpaliliśmy.. wody zostało całkiem sporo.. :/

więc się nie dziwię, że ON zamarza..

Nie ma co ukrywać takich sytuacji.. paliwo na każdej stacji powinno być bardzo dobrej jakości!

Co do ON... nie trzeba lać przy dobrej jakości jakiś pseudo odmrażaczy ponieważ już w rafinerii takowe w okresie zimowym są dodawane.(zapraszam na google, czym rożni się np diesel "ziomwy" od "letniego", verva od zwykłej itp itd... )

Co się dalej dzieje to tylko kwestia stacji benzynowej.
CO śmieszne... w wakacje odwoziłem znajomych na lotnisko do wawy.
zatankowałem 55 Litrów ON( było ok 10 więc wskaźnik poziomu benzynki wychylony na max) i na ostatnich 15 litrach po przestaniu 24 h ... samochód padł. Do wymiany filtra paliwa. W białym w serwisie diesla dostałem inf,że to był chrzczony ON. ON z tytułowej stacji
POZDRAWIAM......

Od 7 lat na prymie nie kupuję nawet gazet. Kupowałem tam pb95. Razu pewnego zapach spalin był taki, że kolega pytał mnie czy leję do baku rozpuszczalnik, a w serwisie chcieli pozbierać silnik.

ja od dwóch lat tankuję Pb 95 na Prymie i nie narzekam, mój samochód to stary złom, ale na paliwie z Prymy jak zegarek chodzi (przynajmniej narazie). Nie tankujcie w Rysiu, TRAGEDIA.

co czlowiek, to opinia...

kumpel zatankował 95 i mu zamarzła ;)

Pryma jest dla mnie ostatnią stacją w naszym mieście, w której zatankuję.

w ubiegłą zimę nie było takich mrozów to po pierwsze, po drugie tankuję się tam zawsze i nigdy problemów nie było, po trzecie widać, że temat konkurencji albo kogoś, kto nie lubi Primy i już

Ale sporo negatywnych wypowiedzi daje do myślenia... Nie sądzisz ?

""po trzecie widać, że temat konkurencji albo kogoś, kto nie lubi Primy i już""

Jak byś tak uparł się to każdy temat by podpiął pod konkurencje.
Vip walczy z Rampą czy tam jamą.
Pryma Vs. pozostałe stacje
Stokrotka Vs. Kaufland
Szkoły średnie i prym najlepszej.... i takie tam bla bla bla

Lejcie w zime - zimowe ON i nie bedzie problemu BP, Statoil, Shell, Orlen i po klopocie, na ON Ultimate przy -30 nie ma problemu, zmiana filtra paliwa przed zima tez wazna sprawa - szerokiej drogi...

SN4P zgadzam się z Tobą całkowiecie, ale dla Twojej informacji paliwa sprzedawane na stacjach paliw BP, Statoil czy Shell są paliwami wyprodukowanymi w rafinerii Orlenu, albo Lotosu i niech nikt nie myśli, że są to produkty importowane. Ja osobiście tankuję tylko na polskich stacjach, ba zawsze staram się wspierać rodzimy produkt, a i po co dawać zarabiać pośrednikom i wyprowadzać kapitał za granicę.

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org