Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ON ze stacji paliw PRIMA |
Co sądzicie o ON ze stacji PRIMA bo ja zatankowałem i zamarzło mi paliwo.Uprzedzam wszystkich nie tankujcie ropy na PRYMIE , Bo ja juz nie zatankuje zeby nawet za darmo dawali po 100 litry TAM JEST PÓŁ NA PÓŁ Z WODĄ OSTRZEGAM WSZYSTKICH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ON ze stacji paliw PRIMA |
a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy??
|
|
Ropa zawsze ci zamarznie ciekawa przy niskich temperaturach trzeba wspomagacza dolewać lub benzyny PB95
|
|
Do malutki bzdury opowiadasz tankowałam zawsze na Statoil całą tamtą zimę i było wszystko ok ,a teraz mnie podkusiła ich ta niby promocja. Pierwszy i ostatni raz tam tankowałam
|
|
ŻADNEGO TANKOWANIA NA PRYMIE
|
|
na prymie tankuje najwięcej gazu zrobiłem jednym autem 130tys i drugim 50 tys no i plus paliwo na rozruch w tym pierwszym aucie co zrobiłem 130tys na gazie to mało brał paliwa,ale w tym to 50 tys to sporo bo mam w nim sekwencje i trochę idzie paliwa z on nie miałem do czynienia,ale tam sie wszyscy od Kamińskiego tankują i od Ferenca i nigdy od nikogo nie usłyszałem,że tam paliwo lipne!
|
|
Pb jeszcze ujdzie ale ON tragedia.zamarza.akurat cos ojca podkusiło i zatankował na prymie zamiast na BP i efekt widać.samochod stoi na parkingu juz 3 dzień.nie polecam
|
|
M@ster to samo i ja zrobiłam co twój tata nie polecam ON z tej stacji
|
|
przecież "Ryś" pierdział pajdę za kolorowanie oleju opałowego to co się dziwić że na opałowym słabo Ci pali
|
|
ja zawsze się tam tankuje i paliwo mają ok nie miałem nigdy problemów
|
|
to pewnie parkujesz w ogrzewanym garazu ;P
|
|
zawsze kradli nieczciwych kasować
|
|
"Do malutki bzdury opowiadasz tankowałam zawsze na Statoil całą tamtą zimę i było wszystko ok ,a teraz mnie podkusiła ich ta niby promocja. Pierwszy i ostatni raz tam tankowałam" Mi tam zwisa gdzie tankujesz, ale zwrocilas uwage, ze zeszlej zimy nie bylo takich przymrozkow jak tej?
|
|
ciekawa albo zostalo Ci paliwo z innej stacji i na prymie zalalas malo albo jestes od wlasciciela innej stacji. Ja ON tankuje tylko na prymie i nic mi nie zamarza.
|
|
a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy?? miałam problem mi też zamarzło paliwo w tamtym roku. I tak jak napisał sroczak w tamtym roku nie było takich przymrozków.
|
|
ja tankuje na innej stacji , i też mi po tych mrozach ostatnich dwóch nocy zamarzło ,i nie mam pretensji do tej stacji. widac -20 czy -25 to test dla rafinerii. Co do stacji Prima , kozystam z innych usług i jest dobrze. Wiec nie oczerniajcie czyjejś działalnosci bo nie wyszystko w rekach stacji paliw. od soboty bedzie na plusie ;-)
|
|
"ciekawa" ja jak zatankowalem lipny ON to musialem natychmiast zmienic filtr paliwa. Koszt zaden (jedyne 15 PLN) ale nauczka dla mnie taka NIE TANKOWAC BYLE CZEGO. Pomyslalem sobie ze autobusy PKS jezdza w te najwieksze mrozy. Pojechalem, zatankowalem. I nie mam problemow. Auto pali od "jednego kopa" dobrze ciagnie, niec nie przycina nie zacina A jak wyjelem stary filtr paliwa to polecial szlam i grudki skawalonego lodu.
|
|
dobrze mają Ci co posiadają podgrzewane filtry paliwa ;-))
|
|
Shell ma dobre paliwo, ale i ceny - wg mnie, ale ja tam ciągle tankuję na Prymie i jakoś mi nie zamarzło paliwo i samochodu nie garażuje.
|
|
a ja tam tankuję na WZGS-ie i nic do ON nie dolewam i nic się nie dzieje. a dziś ONbył po 3.35zł.polecam!
|
|
Ja także polecam stację w byłej bazie WZGS , benzynka jest jak najbardziej okey i w ddddddddddddużo niższej cenie niż to oferują inne stacje. Z ropką podobno także jest wszystko ok i cena równie makabrycznie niższa niż na innych stacjach.
|
|
A ja tankuję na Primie ON i wszystko jest OK. Proponuje najpierw wyminić filtr paliwa a potem się wypowiadać.
|
|
odradzam paliwo na prymie Nie dawno ze znajomym dla sprawdzenia wlaliśmy trochę PB95 w karnister, potem juz poza stacją wylaliśmy trochę na ziemię i podpaliliśmy.. wody zostało całkiem sporo.. :/ więc się nie dziwię, że ON zamarza.. Nie ma co ukrywać takich sytuacji.. paliwo na każdej stacji powinno być bardzo dobrej jakości!
|
|
Co do ON... nie trzeba lać przy dobrej jakości jakiś pseudo odmrażaczy ponieważ już w rafinerii takowe w okresie zimowym są dodawane.(zapraszam na google, czym rożni się np diesel "ziomwy" od "letniego", verva od zwykłej itp itd... ) Co się dalej dzieje to tylko kwestia stacji benzynowej. CO śmieszne... w wakacje odwoziłem znajomych na lotnisko do wawy. zatankowałem 55 Litrów ON( było ok 10 więc wskaźnik poziomu benzynki wychylony na max) i na ostatnich 15 litrach po przestaniu 24 h ... samochód padł. Do wymiany filtra paliwa. W białym w serwisie diesla dostałem inf,że to był chrzczony ON. ON z tytułowej stacji POZDRAWIAM......
|
|
Od 7 lat na prymie nie kupuję nawet gazet. Kupowałem tam pb95. Razu pewnego zapach spalin był taki, że kolega pytał mnie czy leję do baku rozpuszczalnik, a w serwisie chcieli pozbierać silnik.
|
|
ja od dwóch lat tankuję Pb 95 na Prymie i nie narzekam, mój samochód to stary złom, ale na paliwie z Prymy jak zegarek chodzi (przynajmniej narazie). Nie tankujcie w Rysiu, TRAGEDIA.
|
|
co czlowiek, to opinia...
|
|
kumpel zatankował 95 i mu zamarzła ;)
|
|
Pryma jest dla mnie ostatnią stacją w naszym mieście, w której zatankuję.
|
|
w ubiegłą zimę nie było takich mrozów to po pierwsze, po drugie tankuję się tam zawsze i nigdy problemów nie było, po trzecie widać, że temat konkurencji albo kogoś, kto nie lubi Primy i już
|
|
Ale sporo negatywnych wypowiedzi daje do myślenia... Nie sądzisz ?
|
|
""po trzecie widać, że temat konkurencji albo kogoś, kto nie lubi Primy i już"" Jak byś tak uparł się to każdy temat by podpiął pod konkurencje. Vip walczy z Rampą czy tam jamą. Pryma Vs. pozostałe stacje Stokrotka Vs. Kaufland Szkoły średnie i prym najlepszej.... i takie tam bla bla bla
|
|
Lejcie w zime - zimowe ON i nie bedzie problemu BP, Statoil, Shell, Orlen i po klopocie, na ON Ultimate przy -30 nie ma problemu, zmiana filtra paliwa przed zima tez wazna sprawa - szerokiej drogi...
|
|
SN4P zgadzam się z Tobą całkowiecie, ale dla Twojej informacji paliwa sprzedawane na stacjach paliw BP, Statoil czy Shell są paliwami wyprodukowanymi w rafinerii Orlenu, albo Lotosu i niech nikt nie myśli, że są to produkty importowane. Ja osobiście tankuję tylko na polskich stacjach, ba zawsze staram się wspierać rodzimy produkt, a i po co dawać zarabiać pośrednikom i wyprowadzać kapitał za granicę. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |