Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lakiernik samochodowy |
Poszukuję pilnie dobrago i w miarę niedrogiego lekiernika samochodowego.Proszę o sprawdzone i wiarygodne informacje, Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lakiernik samochodowy |
Polecam Wiesława Dziemińskiego, w Konarzycach ( jadac z Łomży pod koniec Konarzyc za zakrętem za przystankiem po prawej stronie ) Robiłem tam kiedyś nadkole opla Astra II + spojler, dokładna robota
|
|
POSZUKAJ!!!!!!!!! Temat byl wiele razy walkowany na forum.
|
|
Nie polecam w Konarzycach jednego gościa-p.Antek nazwiska nie podam. Przykład:widziałem na własne oczy jak spawał podłogę w jakiejś padace. Praca była prowadzona bez demontażu nawet dywaników,wykładziny że o siedzeniach już nie wspomnę. Pewnie się zastanawiacie jak można pospawać żeby nie spalić tego co jest na podłodze od środka. To proste-nalał do środka kilka wiader wody żeby dywaniki się nasączyły,wiadomo-mokre się nie zapalą.Potem kilka dni na powietrzu przy otwartych drzwiach i po kłopocie a że za pare miesięcy będzie walić stęchlizną w samochodzie to już nie jego problem. Pomysłowy facet. br1
|
|
na polowej sałacki. moze do najtanszych nie nalezy, ale robi bdb. nie polecam na senatorskiej- szefowa jest pani- po 6 miesiacach lakier nie wytrzymal i malo dokladnie robia, no i ponoc gosc jeszcze inny na polowej tez partaczy- znajomui mowili
|
|
A ja polecam Kozłowskich, malują w Drozdowie na Kraskiej. Dużo samochodow zawsze mają.
|
|
Lemanskiego nie polecam,salacki ok dziki lomza
|
|
ponoć u depczyńskich na Sikorskiego ładnie malują, ja zawsze robię u Barcickiego w Piatnicy obok mleczarni
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |