Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autobusy MPK linia nr 9 |
Jak zrozumieć decyzję kierownictwa MPK. Zawiesili na czas wakacji kursy którymi spora część mieszkańców Nowogrodu i okolic dojeżdżała do pracy. Jak dojechać na godz. 6.00, 8.00 czy np. na 14.00. nie wspomnę o powrocie. Może powinni zawiesić inne kursy z rozkładu jazdy te mniej uczęszczane? Nie mogę zrozumieć toku rozumowania decydentów, bo przecież nie sami uczniowie korzystają z tego środka komunikacji. Dziwie się tez Burmistrzowi Nowogrodu, który nie dba o swoich wyborców i mieszkańców. Panie Piątek czy mamy przyjść do pana po zapomogi i zasiłki? Czy tylko ja mam z tym problem, może Ci którym to utrudnia życie powinni dołączyć się do tej wypowiedzi. Zapraszam do zabrania głosu na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autobusy MPK linia nr 9 |
Popieram trzeba to zglosic kilka osob to zrobi i napewno przywroca kurs
|
|
Zgadzam się z Tobą całkowicie, że jest to problem i nie tylko Twój, jak sięgnę pamięcią nie było jeszcze takiej sytuacji, by tak drastycznie obciąć kursy autobusów, rozumiem oszczedności i to, że są wakacje, ale trzeba to tak ustawić, by ludzie nawet z biletami miesięcznymi dojeżdżający do pracy mogli skorzystać z usług MPK, dojeżdżając do pracy na zmiany. A jeśli chodzi o Pana Piątka, nie warto zawracać mu głowy, on chyba sam nie wie co robi na stanowisku burmistrza, poza braniem odpowiedniego wynagrodzenia. Panie Piątek obudź sie Pan wreszcie, 2 lata mija, 2 lata kolejnego letargu i bezczynności, gdzie sa czyny szumnie zapowiadane przed wyborami i podczas 4-letniej nieobecnosci? Przywrócić część autobusów!!!
|
|
Jestem mieszkańcem Łomzy i popieram. Ktoś w MPK zapomniał, że to komunikacja miejska jest dla ludzi a nie odwrotnie Grzegorz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |