wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolczyk

Czy ktos orientuje sie gdzie w lomzy moge zrobic kolczyk w nosie?? I za ile??

i jest fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolczyk

jeszcze sobie w d**e kolczyk wsadź

nierozumiem, po co sie tak kaleczyć . . .

a gdzie leży lomza??

kuwa jaki wy zacofany narod jestescie. Ja sie na pytam Ciebie Gostek_num gdzie mam sobie go wsadzic tylko o konkretnie informacje gdzie i za ile. Wiec jesli nie masz nic do powiedzenia, nie zasmiecaj forum. Podziekowala.

i jest fajnie

ja proponuje 5 kolczyków w nosek , na pewno będzie zniżka

Głupie pytanie '' gdzie można w łomży zrobić kolczyk w nosie'' ja nie noszę kolczyków i wiem a ty pewnie nie jeden kolczyk masz w ciele i jesteś na dodatek dziewczyną i nie wiesz gdzie to wykonać? Chyba normalnie,że w zakładzie kosmetycznym,ewentualnie u fryzjera jeżeli mają kosmetyczkę.

na dlugiej kolo rosmana jest studio przekuwania ciala a za ile to nie wiem ale jak sobie zrobisz to piwiedz jaka cena bo i ja bym sie na to skusil:)

k2m

Biernaczento tak na dodatek jestem dziewczyna i na dodatek tez mam kolczyki w uszach, a tak na jeszcze jeden dodatek to prawdopodobnie tylko jedna kosmetyczka w lomzy podejmuje sie przekucia nosa, wiec jednak nie robia tego tak ,,normalnie,że w zakładzie kosmetycznym,ewentualnie u fryzjera jeżeli mają kosmetyczkę"

i jest fajnie

Na dmowskiego przekuwaja nosek :) dokladnie nie wiem gdzie ale wiem ze napewno tam to robią

Nie przekuwaj pistoletem!Nie polecam na ul.krotkiej bodajze studia kosmetycznego, mialam i mi sie zle goilo.Zrob sobie normalnie igla ze znieczuleniem, od razu zaloza normalny kolczyk, a nie wkret.W ten sposob wszystko sie najlepiej zagoi.Zaplacisz w obu przypadkach 50-60zl.

przekuj se cipkę mała

Chuda Jestem

hej :) polecam salon kosmetyczny na długiej koło rosmana ja tam przekuwałam nos i naprawde wszystko super się goiło :) Pozdrawiam

jak widze kolczyk w nosie, to nie dobrze mi się robi . . .
a jak widzę kolczyk w języku, to myślę .. .

co za tragedia spotkała tą osobę, że ma taką psychę albo jak uzależniło ją towarzystwo (tzw. kumple)

Ż A L

kolczyk nie spowoduje, że staniesz się atrakcyjna, niektórych to odpycha . . .
oczywiście zależy od towarzystwa, gdy obracasz się wśród havy metalowców to ok . . .

Jak chcesz to se zrób ten kolczyk .Twoja decyzja co zrobisz z własnym cialem.Ja na twoim miejscu bym się zastanowiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chuda Jestem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org