Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortopeda |
zna ktoś dobrego ortopedę w łomży bądź niekoniecznie.... ogólnie problem ze stawami pourazowo i nie tylko u mlodej osoby dzięki za podpowiedź i namiary na specjalistę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortopeda |
jak chcesz to moge ci podac namiary na bialystok pierwsza wizyta60zl a pozniej juz na kase chorych
|
|
może być białystok...
|
|
bardzo dobry w Łomży np dr Gołaszewski
|
|
będę wdzięczny za np telefon kontaktowy gdzie można się ze specjalistą umowić, adres gabinetu... dzięki pozdrawiam!
|
|
KONSYLIUM PRYWATNY GABINET ORTOPEDYCZNY DR MED. ELŻBIETA KRÓL Białystok ul. Legionowa 9A 0604 481 612 085 742 04 33 - rejestracja
|
|
W Łomży niestety nie mogę Ci nikogo polecić i myślę, że wiem co mówię, bo byłam tu operowana. Polecam dr Jancewicza z Białegostoku, przyjmuje w Gigancie. Niestety na wizytę w tamtejszej przychodni trzeba długo czekać, ale spróbuj zadzwonić w piątek do przychodni ortopedycznej (bo to jest jedyny dzień w którym on przyjmuje) i poprosić o połączenie z nim. Wiem tez, że przyjeżdżał do Łomży we wtorki i przyjmował w przychodni na Wyszyńskiego. Ten lekarz podjął się bardzo poważnych operacji i rozpoznał prawidłowo schorzenie - a nikomu przez wiele wiele lat to się niestety nie udawało. iwona26
|
|
Witam.Polecam Pania Dr.Elzbiete Król w Białostockim DSK.Leczyła moja córeczke i jest super.Jesli trzeba mam numer tel komorkowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |