poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ortopeda

zna ktoś dobrego ortopedę w łomży bądź niekoniecznie.... ogólnie problem ze stawami pourazowo i nie tylko u mlodej osoby

dzięki za podpowiedź i namiary na specjalistę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ortopeda

jak chcesz to moge ci podac namiary na bialystok pierwsza wizyta60zl a pozniej juz na kase chorych

może być białystok...

bardzo dobry w Łomży np dr Gołaszewski

będę wdzięczny za np telefon kontaktowy gdzie można się ze specjalistą umowić, adres gabinetu...

dzięki pozdrawiam!

KONSYLIUM PRYWATNY GABINET ORTOPEDYCZNY DR MED. ELŻBIETA KRÓL
Białystok
ul. Legionowa 9A
0604 481 612
085 742 04 33 - rejestracja

W Łomży niestety nie mogę Ci nikogo polecić i myślę, że wiem co mówię, bo byłam tu operowana. Polecam dr Jancewicza z Białegostoku, przyjmuje w Gigancie. Niestety na wizytę w tamtejszej przychodni trzeba długo czekać, ale spróbuj zadzwonić w piątek do przychodni ortopedycznej (bo to jest jedyny dzień w którym on przyjmuje) i poprosić o połączenie z nim. Wiem tez, że przyjeżdżał do Łomży we wtorki i przyjmował w przychodni na Wyszyńskiego. Ten lekarz podjął się bardzo poważnych operacji i rozpoznał prawidłowo schorzenie - a nikomu przez wiele wiele lat to się niestety nie udawało.

iwona26

Witam.Polecam Pania Dr.Elzbiete Król w Białostockim DSK.Leczyła moja córeczke i jest super.Jesli trzeba mam numer tel komorkowy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org