Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chochliki.... zmora dziennikarzy. |
Jakiś czas temu pojawiła się w mediach informacja, iż łomżyńscy policjanci dostaną po dziesięć pistoletów. Dziś na 4lomza.pl znalazłem coś takiego: "Okręg obejmował dwa województwa podlaskie i warmińsko-mazurskie. Są to nieoficjalni zwycięzcy niedzielnych wyborów europejskich." http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=1109 Nie wiedziałem, że są dwa województwa podlaskie. :D --- Iota Geminorum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chochliki.... zmora dziennikarzy. |
Czepiasz się. Po prostu zabrakło myślnika ("Okręg obejmował dwa województwa - podlaskie i warmińsko-mazurskie.") Pozdrawiam
|
|
:)) No trzeba przestrzegać tych błędów.. a o co chodzi z tymi policjantami i pistoletami? :>
|
|
Fajnie, że czytelnicy forum widzą błędy dziennikarzy, a może jeszcze fajniej byłoby samemu coś napisać??? Polecam, szczególnie stawianie przecinków przychodzi łatwo... Tak więc propus - czekamy na Twój tekst informacyjny. Ale, żeby się dostał na łamy potrzeba najpierw trochę popracować. Jestem ciekaw jak długo czytelnicy 4lomza będą czekać na Twój tekst??? Pozdrawiam i życzę miłego pisania ps. w kwestii wyjaśnienia, to nie w moich tekstach były błędy, ale ja także czasem piszę, więc czuję że tylko Ci którzy tego nie robią - nie popełniają błędów... jackbab
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |