Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1000 |
To mój tysięczny post na tym forum. Kiedyś, dawno temu byłem jednym z siedmiu, pierwszych moderatorów w Wirtualnej Kawiarence na serwerze Wirtualnej Polski. Pięciu Polaków i dwie dziewczyny – Kanadyjka i Amerykanka (z polskimi rodowodami). To były początki internetu w Polsce (hehehe - dobry, XX wiek). Czasy były inne, ale przyjaźń ludzi piszących na forum przetrwała do dziś. Zachowałem z tych czasów pewną mądrość życiową. Kochani, nikt z nas nie ma monopolu na mądrość. Jeżeli różnimy się poglądami, mamy diametralnie różne poglądy na dany temat to ……….. dyskutujmy. Jeżeli nawet poniosą nas emocje…….. warto w porę powiedzieć – przepraszam. Pozdrawiam. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1000 |
No nieźle nieźle
|
|
ADALL: Doskonale Cię rozumiem. Ja też zaczynałem dawno, dawno temu... kiedy jeszcze w wirtualnej kawiarence na WP bywało w szczycie 20-30 osób. Całkiem nieźle żeśmy się 'znali' i rozmowy wyglądały dużo inaczej niż dziś, gdy w niektórych pokojach jest po 700 osób. A i pokoi było niewiele. W ogóle było inaczej, nie piszę tu 'lepiej' czy 'gorzej'. Po prostu 'inaczej', myślę, że Ty wiesz jak... stare dobre czasy. Fajnie tak czasami powspominać :) Pozdrawiam :)
|
|
a zresztą nic...
|
|
ADALL Gratulacje
|
|
ptysiek91 ma 5 razy tyle postow co Ty, a sie nie chwali ;]
|
|
ILOŚĆ vs JAKOŚĆ P.S. Zdrówko każdego Andrzeja!
|
|
spamer :P
|
|
Cieszę się, że na tym forum "uchowały się" jeszcze osoby takie jak ADALL. Niektóre interesujące i mądre osobniki :)zniknęły... inne zmieniły forum...te nowe, młode pokolenie ma bardzo mało do powiedzenia... Podobno nasze forum jest "przestarzałe", ale np. ja lubię tu od czasu do czasu zagladać. Pozdrowienia Adalku:) G a z e l a ![]()
|
|
...był Matrix Reaktywacja więc może być i 4Forum Reaktywacja. Przecie wszystko żależy od ludzi czyli chyba od nas... ![]() ________ Malachit
|
|
...Gazelko nie zniknęły, nie wszyscy. Czytają nie odpowiadając z powodu że trza się mocno schylić, znaczy zaniżyć swój poziom. Ale może z Wiosną ?... ![]() ________ Malachit
|
|
Również ślę późnonocne pozdrowienia dla... Fajnych Robaczków! :))
|
|
"Czytają nie odpowiadając z powodu że trza się mocno schylić, znaczy zaniżyć swój poziom..." - popieram Malachit'a. I pozdrawiam.
|
|
Pozdrawiam Cię Adall :) i powiem Ci, że mam wrażenie jakbym Cię znał całe lata :)
|
|
pozdrawiam. Nasza
|
|
Gratulacje ADALLu, że tak powiem, tak wprost monumentalnego osiągnięcia, nie pomijając przy tym faktu, że w Twoim przypadku i jak to już ktoś zauważył - nie tylko liczy się sama ilość, ale także jakość i forma Twych postów. Tak trzymać dalej! Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam serdecznie, wychu
|
|
Starsza elita forum powraca ?
|
|
Powraca? Starzy bywalcy zawsze tu byli, ale nie zawsze chcą się odzywać. pozdrawiam I.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |