sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kulig z konmi i saniami

Czy w okolicach Łomży organizowane są kuligi z końmi i saniami? Jeśli tak to gdzie, z góry dziękuję za informację.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kulig z konmi i saniami

Tak ale jest 1 warunek, musisz najpierw dostarczyć im 10 ton sniegu.

Nie wiem na 100% czy teraz, ale bywały w Kisielnicy. Kiedyś szpital pracoenikom organizował tam takie imprezy.

hehe powaliło was lub pokręciło ! ! ! śniegu nie ma i jakoś się nie zanosi a wy saniami chyba chcecie po trawie jeździć. Proponuje wstać od komputera i przejść się po okolicy - czy dał byś radę pojeżdzić na biegówkach ? Dla leniuchów powiem nie - proszę was o realne plany. Koniec postu bo ni ma śniegu

Gospodarstwo turystyczne Biełka a moze Białka w Giełczynie...

...Biełka. A wiecie skąd taka nazwa i dlaczego ?

________
Malachit

W Olszynach organizuja na 100% tylko oczywiscie snieg potrzebny :) bo domyslam sie ze chetni sa? ;)

NIe PolEcam BieŁki - właściCIel to BURAK i Oszust.

"Biełka" tak nazywa się ta część Giełczyna. Nazwa przedwojenna chyba jeszcze. Wiem że tam są organizowane kuligi tylko musi być śnieg. Hans- w jaki sposób Cię oszukał i dlaczego burak ? Ja znam właściciela z dobrej strony chyba że się własciciel zmienił bo byłem tam z 2 lata temu.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org