Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kulig z konmi i saniami |
Czy w okolicach Łomży organizowane są kuligi z końmi i saniami? Jeśli tak to gdzie, z góry dziękuję za informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kulig z konmi i saniami |
Tak ale jest 1 warunek, musisz najpierw dostarczyć im 10 ton sniegu.
|
|
Nie wiem na 100% czy teraz, ale bywały w Kisielnicy. Kiedyś szpital pracoenikom organizował tam takie imprezy.
|
|
hehe powaliło was lub pokręciło ! ! ! śniegu nie ma i jakoś się nie zanosi a wy saniami chyba chcecie po trawie jeździć. Proponuje wstać od komputera i przejść się po okolicy - czy dał byś radę pojeżdzić na biegówkach ? Dla leniuchów powiem nie - proszę was o realne plany. Koniec postu bo ni ma śniegu
|
|
Gospodarstwo turystyczne Biełka a moze Białka w Giełczynie...
|
|
...Biełka. A wiecie skąd taka nazwa i dlaczego ? ![]() ________ Malachit
|
|
W Olszynach organizuja na 100% tylko oczywiscie snieg potrzebny :) bo domyslam sie ze chetni sa? ;)
|
|
NIe PolEcam BieŁki - właściCIel to BURAK i Oszust.
|
|
"Biełka" tak nazywa się ta część Giełczyna. Nazwa przedwojenna chyba jeszcze. Wiem że tam są organizowane kuligi tylko musi być śnieg. Hans- w jaki sposób Cię oszukał i dlaczego burak ? Ja znam właściciela z dobrej strony chyba że się własciciel zmienił bo byłem tam z 2 lata temu. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |