poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wro

Witam.Mam pytanie o to ,czy wie ktoś jakie połączenie jest najlepszym rozwiązaniem jesli chodzi o drogę do Wrocławia.Może byc i autobusem i ewentualnie kieruje pytanie do tych którzy może jezdzili do Wrocka i wiedzą jak jest najlepiej tam dotrzeć i mniej więcej ile to kosztuje.Z góry dzieki pzdr

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wro

Ja jechalem do warszawy autobusem, a z warszawy do wroclawia pociągiem.. wynioslo mnie to w jedno strone ok 40-50 zl

Rozumiem że odpada transport własny. Więc do Warszawy autobusem - koszt ok. 22zł potem PKP do Wrocławia - koszt 50 zł

________
Malachit

A z Bialego przez Zambrow nic nie jedzie? Wydaje mi sie, ze jest taki autobus. I wtedy tylko myk, do Zambrowa. Ale ce nie znam, musisz zadzwonic do nich.

do wrocka jezdzi z bialego autoban... mniejszy turystyczny autosan..bodajze jezdzi w soboty rano to wiem napewno...a inne dni nie pamietam.. leci.. z bialego przez zambrow...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org