Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aibi:) |
Witam , chciałabym poznac wasze zdanie na temat dyskoteki "Alibi"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aibi:) |
moze najpierw powiedz jakie jest twoje
|
|
z ostatnich wiesci, to sprawdzaja tam dowody, co jest jakims postepem, ale i tak nie jest warty chodzenia
|
|
Ja mam dopiero 15 lat ale odwiedziłem miejsce jakiś czas temu ale dowodu nie chcieli :) A tak to piwsko drogie;P(hehe jak wszczedzie) ...
|
|
to nie masz sie czym chwalic niestety
|
|
W Alibi jest brudno i śmierdzi
|
|
no jest sie czym chwalic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
yyyy niezbyt sympatyczne miejsce:/taka typowa speluna gdzie przedział wiekowy (dziewczyn) mieści się od 13 do 17 lat. Jeżeli się szanujesz to nie polecam tej "dyskoteki":/ W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Byłem (niestety) raz. Pełno towarzystwa w dresach z trzema paskami. O bójkach to nawet nie będę się rozpisywał. Kto gdzie stoi tam splunie albo rzuci papierosa, a po wejściu do "łazienki" od razu chce się zwymiotować. ---------------------------------------------------------------------------------------- "Ludzie dobrze wychowani unikają mówienia oczywistości." (Sławomir Mrożek)
|
|
a niech 13 stki się bawiłą :) dla mnie miejsce to za duzo cwaniaczkow w dresach ktorzy albo skończą w więzieniach albo w poprawczakach albo w Irlandii ;)
|
|
smrut brud ubostwo:D
|
|
hahahahahaha...dobrze napisane....ale czy poprawnie? zreszta dla ciebie to chyba bez roznicy ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
totalne dno! bleee... 1 tam zajrzalem i juz nie zajrze...
|
|
tego nie mozna nazwac dyskoteko to jest speluna gdzie tylko kur*** brudasy i zlodzieje chodza
|
|
tutaj panowie mają racje tylko tam zajrzałem 2 razy gdy jeszcze metro było i od tametego czasu ni****ja nie polecam poprostu a lot of under age hoes and track suit boys heh
|
|
Ja w ogóle nie byłem i jakoś mnie ciągnie specjalnie tam ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
buahahha, najlepsze sa komentarze inteligentow co wyzywaja ludzi a nie umieja tego poprawnie napisac :D
|
|
dyskoteka taka jak wszystkie
|
|
Szkoda czasu na lomzynskie discopolownie. W zyciu nie naraze mojej kobiety na takie wrazenia, jakie to cos oferuje. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Alibi??? Jak ma sie 13 lat to lokal idealny heee Nie przesadzam. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
gorsza speluna od rzymianki...
|
|
loosac ale wrażenia mogą być bezcenne :P
|
|
hmmmm....... powiem tak alibi to nie jest dyskoteka tylko tzw mordobijnia, srednia wieku 15 lat :P ale niektoorzy loobia takie klimaty, chociaz ja osobiscie nigdy tam nie bylem i nie mam zamiaru, wolalbym jush piwo wypic w domu i posluchac muzyki niz tam sie niby bawic :DDDD
|
|
a tak w ogóle to czemu służy ten temat? nadmierna ilość kompleksów? elo elo nieświadomi się śmieją ![]()
|
|
hahaha, nie bylem ale wiem, wolalbym choc nie mam wyboru :D
|
|
Spadło na psy, po ostatnim jakims podobno njściu policji i zgarnięciu 40 osób niechcą wpusczać bez dowodów.
|
|
no niestety, zawsze musi być jakaś speluna, gdzie małolaty będą mogły się bawic:/ W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Juzia a ty to nie malolata?
|
|
Hah! Juzia ma juz 18 lat to wiesz... Stara jak swiat^^ :P Tyle w zyciu przezyla... hehe
|
|
hehe no pewnie że ja już jestem dorosła:-) wiesz, małolatą można być też w wieku 20 lat, to zależy od zachowania:-) Po prostu jestem zbyt dojrzała jak na swój wiek hehe:-) Jak nie miałam 18 lat to wolałam siedzieć w domu niż szlajac się po takiej spelunie jaką jest Alibi. wolę kulturalniejsze kluby gdzie można iśc ze znajomymi i spokojnie pogadać czy napić się piwa:-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
a sa takie w Łomży?
|
|
powiedzmy Yama czy Czesiek - tam mi się podoba i tam też chodzę:-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
w yamie za dużo chłopców w paski a'la Ken czesiek klimat pewnego pana ze wspolczesnej, towarzycho ni w pipe ni w oko. ogólnie dwa różne światy yama i czesiek. Musisz się określić, ale młoda jesteś to upss zapomniałem, że wcześnie zostałaś kobietą hi hi ![]()
|
|
mi się podobają oba klimaty i tam też przebywam Pan ze współczesnej - trochę natrętny ale ujdzie w tłumie chłopcy w paski a'la Ken -można z nimi uciąć sympatyczną pogawędkę Ogólnie moim zdaniem klimat zależy od tego, z jakim towarzystwem sie zadajesz i z kim przesiadujesz w tych klubach Żebyś się nie zdziwił z tą moją kobiecością... No ale widać Ty musisz być bardzo dojrzałym facetem skoro wypowiadasz się tak a nie inaczej. Czyżbyś sporo doświadczeń miał już za sobą?? W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Nie mam doświadczeń żadnych , ale znam kogoś kto wszędzie był i mówił jak tam jest :) Juzia89 mam nadzieję , że kiedyś jednak piwko wypijemy ;) ![]()
|
|
hehe no w sumie na piwko możemy wyskoczyć - powiedzmy w sobotę w Cześku?? Ciekawe czy zgadniesz która to ja:-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
w sumie nie powinieneś mieć problemów - dość charakterystyczna jestem :-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Oki. Mówisz charakterystyczna ? he coś ciekawego ;) ![]()
|
|
a w jaki sposób ja mogłabym Ciebie poznać?? Żebym wiedziała do kogo się dosiąść jak coś :-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Cichoj tam he na maila się spiszemy ![]()
|
|
no to poproszę o maila bo ja się raczej do Ciebie odezwać nie mogę:P W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
no to poproszę o maila bo ja się raczej do Ciebie odezwać nie mogę:P W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Wiekszość z was opowiada sie przeciwko alibii...ale oczywiscie zaprzecza ze kiedykolwiek tam było...dajcie ludzie spokoj....informuje wszystkich ze to tylko i wylacznie z waszej winy,z winy klientow dyskoteki jest tam takie chamstwo...bierzcie przyklad z cywilizowanych ludzi ,którzy wiedzą doskonale do czego służy popielniczka i ubikacja!!!!Opamiętajcie sie!Ktoś za was musi to sprzątnąć...Czy nie milej jest siedziec gdy wokół was panuje ład?Nieprawda jest że średni wiek kobiet równa sie 15 lat...Od niedawnego czasu sprawdzane są dowody,gdyby nawet znalazła sie grupa ludzi poniżej dopuszczanego wieku,alkochol nie zostanie im sprzedany gdyż barmanki upoważnione są do sprawdzania dowodów i korzystaja ze swojego prawa!Nastepny wątek jaki chce poruszyc to plotka o której mówi jeden z forumowiczów tj. Kontrola policjii i zatrzymanie ok 40 osob!Jest to nie prawda!Przedewszystkim za obecność na dyskotece osób niepełnoletnich odpowiadają także rodzice ów dziecka,którzy najcześciej sie nim nie interesuja!Mam dość niesprawiedliwości i spychania winy z jednych na drugich!!!!Na koniec powiem tylko jedno ,że nie widze rzadnej dyskoteki badz też "clubu" w naszym mieście ,który w jakikolwiek sposób by was zadowolił.Najlepiej bedzie jak sami otworzycie jakiś lokal i wtedy dopiero bedziecie mogli sie mądrzyć!!!!!!NARA
|
|
oj człowieku, nie bulwersuj się tak. Byłam w Alibi jakieś pół roku temu i stan tego miejsca niezbyt mi zaimponował. Jeżeli mówisz, że się zmieniło, no to luz, przejdę się, może mi się spodoba:-) Tylko wiesz, to od właścicieli lokalu zależy jakich ludzi wpuszcza i jak ci ludzie się zachowuję (chodzi mi o korzystanie z popielniczek czy ubikacji). Jeżeli ludzie są kulturalnie to umieją korzysta z tych rzeczy a jak nie to już nie skomentuje kim są... W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |