Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyskoteka |
Zamierzam jutro z koleżankami wyskoczyć na dyskotekę. Jaką polecacie? Rzymianka, Yama czy zupełnie coś innego? Alibi odpada, bo już nie takie małolaty z nas ;) Piszcie dlaczego akurat tę polecacie, jaka tam muzyka leci i jakie towarzystwo. Chciałabym pobawić w klimacie warszawskich dyskotek: muzyka na czasie - dyskotekowa, tłum ludzi, zero chamstwa i minimum dymu papierosowego :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyskoteka |
z Ty z lomzy jestes?:D ! co?
|
|
W jakim przedziale wiekowym biegasz?
|
|
bo jezeli z lomzy to troszke dziwne pytania zadajesz :) ! co?
|
|
only Vip
|
|
teraz mieszkam w Łomży, pytanie nie dziwne, bo do tej pory chodziłam do dyskotek w Ostrołęce i Warszawie (ze względu na studia). Co do wieku, to interesuje mnie przedział 20 lat i więcej
|
|
Dawno już nie byłam na disco, więc chcemy się dobrze pobawić.
|
|
Ile więcej?
|
|
A czy to ważne?
|
|
W VIP-e nie ma się gdzie ruszyć i to nie z powodu tłoku, chociaż ten też jest, a rozmieszczenia sof..., no i raczej śmierdzi papierosami, ale czy to obchodzi palących, że ktoś może nie palić... Zostaje jeszcze Yam... W zasadzie to wszędzie śmierdzi :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
zdecydowanie Yam
|
|
a Rzymianka? Pamiętajcie: sobota, wieczór... Gdzie jest dobra dyskoteka? ;) Tak w ogóle: Rzymianka czy Yama? (Ile wstęp na disco w soboty?)
|
|
Dziś są Andrzejki. Czy jutro na pewno odbędą się jakiekolwiek dyskoteki? Czy aby nie trzeba czekać karnawału ?? ADALL
|
|
slyszałem że można sie bawić do 24 w sobote:D
|
|
Andrzejki były wczoraj, dziś są imieniny Andrzeja a jutro jest ostatkowa sobota i można się bawić do północy. Chociaż kościół zniósł ten zakaz zabaw, gdyż adwent to radosny czas oczekiwania na narodziny Jezusa. Ja podtrzymuję jednak nadal tradycję. Więc na disco można iść :)
|
|
polecam klub Sawana :D
|
|
Chyba pozostaniemy między Rampą a Yamą... Chociaż mam fajny pomysł... Można odwiedzić wszystkie kluby i na karnawał już nie mieć tego problemu :))) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za podpowiedzi!
|
|
Oczywiście Yama ... :) Wczoraj była chociażby przednia zabawa, dzisiaj też będzie, jutro zapewne nie będzie gorzej, w czwartki masz karaoke do 24 a potem normalna muza, piątek i sobota to klubowe klimaty, także można sobie potańczyć ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
tylko Yama!!!
|
|
Rzymianka odpada...kiedys byl post o tym frajerze wlascicielu co buraczy i bramka sie zaslania jak wpiernicz ma dostac 4lomza.pl
|
|
chyba Yama najlepsza, chociaż ja lubię jeszcze klimat Cześka:-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Motylku ;] Po 1 Jeśli Chcesz Się Dobrze Bawić To Nie Pytaj Się Ile Kosztuje Wstęp ;-) Po 2 ;) W Łomży Dyskoteki Są ... Lecz Stylem Podobne Do Stodoł Na Chamowach xD Więc Preferuję Albo Wyjazd Do Białego Albo Do Wawy ;) No Chyba Że Wolisz To I Trójmiasto Zaprasza ;) http://blmjebane.blog.onet.pl/
|
|
na clubbing.lomza.pl macie zdjecia z imprez w łomżyńskich klubach, a takze wypowiedzi uzytkownikow forum - stalych bywalcow lokali. Dodajcie swoje opinie, dyskutujcie i ogladajcie galerie bez żadnych opłat! Zapraszam do logowania się!
|
|
Autor: scanning505 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-11-07 12:54 Rzymianka odpada...kiedys byl post o tym frajerze wlascicielu co buraczy i bramka sie zaslania jak wpiernicz ma dostac" dodaj ze zalozony przez ciebie
|
|
Ja jak Ja: a Vipie dobry klimat imprezowy panuje ale jak wspomniał kolega markac to jest tam mało miejsca no i w okolicach 23 jest tak gorąco i duszno że to parodia (Jak by właściciela nie było stać na klimę za 1000zł) no i jak okno otworzysz to znajdą się mądrzy którzy żyją w przesądach że ich "przewieje" co do yamy, to jest już tam lepiej, dużo lepsze nagłośnienie, wygląd lokalu, jest troche lepsze powietrze ale też dusznawo alibi: małolaci może i by nie przeszkadzali, żeby nie byli to głównie łysi chłopcy po sterydach rzymianka: wszystko fajnie dobrze, ale też mało miejsca i duchota, no i znajdą się bogaci pijani chłopcy uważający się za niewiadomo kogo 7 kier: na ogół mało ludzi, potwornie złe nagłośnienie i klimat typowo jak na lata 90-te. dużo bujaków labirynt: (jeśli jeszcze istnieje), duszno, gorąco, dobra muza, fajny klimat i spoko ludzie atom: super dużo miejsca (największy plus), nie jest bardzo duszno ale śmierdzi, dużo dziwnych ludzi ale spoko obsługa, UWAGA - dużo rzygowin na parkiecie atlantic czy coś na nowogrodziej: no comment o czym zapomniałem? ;p osobiście preferuję jeśli chodzi o dyskoteki yamę, rzymiankę na posiedzenie to yama, 54, mc donald :D
|
|
Yama i Vip ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Ja w yamie do dnia dzisiejszego nie mogę się odnaleść, bo wszędzie mają kamery jak w big brather. Zupełnie nie mogę sie tam wyluzować, a co dopiero mówić o pójściu na całego po bandzie. Na drugi dzień można by się było nieźle zdziwić jak by tak właścicielowi przyszło do głowy zamieścić krótki filmik albo jakieś fotki z imprezy. Ale z drugiej strony to dobrze bo przynajmniej bezpiecznie i w razie czego jest dowód. Tak więc jeśli planujesz grzeczną zabawę to do yamy, a jak coś w stylu westernowym (ujeżdżanie, dosiadanie, strzelanie śłepakami) to już lepiej poza miastem gdzie cię nie znają, bo potem twoje własne towarzystwo cię obgada, obsmaruje. Takie są uroki życia w Łomży, gdzie każdy każdego zna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |