piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dyskoteka

Zamierzam jutro z koleżankami wyskoczyć na dyskotekę. Jaką polecacie? Rzymianka, Yama czy zupełnie coś innego? Alibi odpada, bo już nie takie małolaty z nas ;) Piszcie dlaczego akurat tę polecacie, jaka tam muzyka leci i jakie towarzystwo.
Chciałabym pobawić w klimacie warszawskich dyskotek: muzyka na czasie - dyskotekowa, tłum ludzi, zero chamstwa i minimum dymu papierosowego :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dyskoteka

z Ty z lomzy jestes?:D

! co?

W jakim przedziale wiekowym biegasz?

bo jezeli z lomzy to troszke dziwne pytania zadajesz :)

! co?

only Vip

teraz mieszkam w Łomży, pytanie nie dziwne, bo do tej pory chodziłam do dyskotek w Ostrołęce i Warszawie (ze względu na studia). Co do wieku, to interesuje mnie przedział 20 lat i więcej

Dawno już nie byłam na disco, więc chcemy się dobrze pobawić.

Ile więcej?

A czy to ważne?

W VIP-e nie ma się gdzie ruszyć i to nie z powodu tłoku, chociaż ten też jest, a rozmieszczenia sof..., no i raczej śmierdzi papierosami, ale czy to obchodzi palących, że ktoś może nie palić...
Zostaje jeszcze Yam... W zasadzie to wszędzie śmierdzi :-)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

zdecydowanie Yam

a Rzymianka? Pamiętajcie: sobota, wieczór... Gdzie jest dobra dyskoteka? ;)
Tak w ogóle: Rzymianka czy Yama? (Ile wstęp na disco w soboty?)

Dziś są Andrzejki. Czy jutro na pewno odbędą się jakiekolwiek dyskoteki? Czy aby nie trzeba czekać karnawału ??

ADALL

slyszałem że można sie bawić do 24 w sobote:D

Andrzejki były wczoraj, dziś są imieniny Andrzeja a jutro jest ostatkowa sobota i można się bawić do północy. Chociaż kościół zniósł ten zakaz zabaw, gdyż adwent to radosny czas oczekiwania na narodziny Jezusa. Ja podtrzymuję jednak nadal tradycję. Więc na disco można iść :)

polecam klub Sawana :D

Chyba pozostaniemy między Rampą a Yamą... Chociaż mam fajny pomysł... Można odwiedzić wszystkie kluby i na karnawał już nie mieć tego problemu :))) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za podpowiedzi!

Oczywiście Yama ... :) Wczoraj była chociażby przednia zabawa, dzisiaj też będzie, jutro zapewne nie będzie gorzej, w czwartki masz karaoke do 24 a potem normalna muza, piątek i sobota to klubowe klimaty, także można sobie potańczyć

tylko Yama!!!

Rzymianka odpada...kiedys byl post o tym frajerze wlascicielu co buraczy i bramka sie zaslania jak wpiernicz ma dostac

4lomza.pl

chyba Yama najlepsza, chociaż ja lubię jeszcze klimat Cześka:-)

W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

Motylku ;] Po 1 Jeśli Chcesz Się Dobrze Bawić To Nie Pytaj Się Ile Kosztuje Wstęp ;-) Po 2 ;) W Łomży Dyskoteki Są ... Lecz Stylem Podobne Do Stodoł Na Chamowach xD Więc Preferuję Albo Wyjazd Do Białego Albo Do Wawy ;) No Chyba Że Wolisz To I Trójmiasto Zaprasza ;)

http://blmjebane.blog.onet.pl/

na clubbing.lomza.pl macie zdjecia z imprez w łomżyńskich klubach, a takze wypowiedzi uzytkownikow forum - stalych bywalcow lokali. Dodajcie swoje opinie, dyskutujcie i ogladajcie galerie bez żadnych opłat!
Zapraszam do logowania się!

Autor: scanning505 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-11-07 12:54

Rzymianka odpada...kiedys byl post o tym frajerze wlascicielu co buraczy i bramka sie zaslania jak wpiernicz ma dostac"

dodaj ze zalozony przez ciebie

Ja jak Ja: a Vipie dobry klimat imprezowy panuje ale jak wspomniał kolega markac to jest tam mało miejsca no i w okolicach 23 jest tak gorąco i duszno że to parodia (Jak by właściciela nie było stać na klimę za 1000zł) no i jak okno otworzysz to znajdą się mądrzy którzy żyją w przesądach że ich "przewieje"

co do yamy, to jest już tam lepiej, dużo lepsze nagłośnienie, wygląd lokalu, jest troche lepsze powietrze ale też dusznawo

alibi: małolaci może i by nie przeszkadzali, żeby nie byli to głównie łysi chłopcy po sterydach

rzymianka: wszystko fajnie dobrze, ale też mało miejsca i duchota, no i znajdą się bogaci pijani chłopcy uważający się za niewiadomo kogo

7 kier: na ogół mało ludzi, potwornie złe nagłośnienie i klimat typowo jak na lata 90-te. dużo bujaków

labirynt: (jeśli jeszcze istnieje), duszno, gorąco, dobra muza, fajny klimat i spoko ludzie

atom: super dużo miejsca (największy plus), nie jest bardzo duszno ale śmierdzi, dużo dziwnych ludzi ale spoko obsługa, UWAGA - dużo rzygowin na parkiecie

atlantic czy coś na nowogrodziej: no comment

o czym zapomniałem? ;p

osobiście preferuję jeśli chodzi o dyskoteki yamę, rzymiankę
na posiedzenie to yama, 54, mc donald :D

Yama i Vip

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Ja w yamie do dnia dzisiejszego nie mogę się odnaleść, bo wszędzie mają kamery jak w big brather. Zupełnie nie mogę sie tam wyluzować, a co dopiero mówić o pójściu na całego po bandzie. Na drugi dzień można by się było nieźle zdziwić jak by tak właścicielowi przyszło do głowy zamieścić krótki filmik albo jakieś fotki z imprezy. Ale z drugiej strony to dobrze bo przynajmniej bezpiecznie i w razie czego jest dowód.
Tak więc jeśli planujesz grzeczną zabawę to do yamy, a jak coś w stylu westernowym (ujeżdżanie, dosiadanie, strzelanie śłepakami) to już lepiej poza miastem gdzie cię nie znają, bo potem twoje własne towarzystwo cię obgada, obsmaruje. Takie są uroki życia w Łomży, gdzie każdy każdego zna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org