środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Studium w Łomży ???

hej MAM PYTANKO WIECIE MOZE COS O JAKIMS STUDIUM W Łomży ??? interesuje mnie czy na ul. Kopernika w Ekonomie jest cos takiego i ile kosztuje.a moze znacie cos innego w tym temacie??

pozdrawiam

martin8421

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Studium w Łomży ???

ja wiem tylko o studium kosmetycznym ale szczerze powiedziawszy nie interesowalam sie tym tematem

http://4lomza.pl/index.php?wiad=12258

Ja chodze do studium celniczego na Poznanskiej 2 letnie jest to administracja celna, takze wiem ze jest szkola Zak na miescie

Somewhere Over The Rainbow ja skonczyłem to studiu w tym roku. Jak ci sie podoba ? Takie studium kosztuje 199zł miesiecznie. Jestem ciekaw co np. mowili wam o praktykach, o egzaminie wewnetrznym i na agenta celnego ?

kilka kierunkow masz w "nocie" sprawdz

Jest studium w Nocie, Żak na Al. Legionów tam co "Kontakty", Studium medyczne na ul.Wiejskiej, na Przykoszarowej bodajże za Mechaniakiem tez jest studium z kilkoma kierunkami... Podejrzewam, że jest ich wiecej tylko nie o wszystkich wiem :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

W sumie niedawno zaczelam i musze powiedziec ze jest okey, wykladowcy sa bardzo fajni tacy na czasie hihi :) no i ogolnie tematyka jest bardzo ciekawa az chce sie sluchac, bo w sumie to wszystko dotyczy nas dookola przemyty, kontrole itd.. No narazie o praktykach nie rozmawialismy bo dopiero sie zaczelo wszystko rozkrecać, no i jest nieduza grupa z jednej strony fajnie bo szybko sie wszytsko lapie :P dodam ze jeszcze bedzie nabor a moze jeszcze jets mozliwosc zapisu. No i egzamin koncowy jest oczywiscie dostaje sie papier na koniec administratora celnego, i mozna sobie zdać panstwówke na celnika Ciekawy zawod :) pozdrawiam

BEZ PRZESADY MASZ KOMPA WEJC W WYSZUKIWARKE WPISZ STUDIUM W LOMZY I BENDZIESZ WIEDZIEC WSZYSTKO HAHAHA

cytrus

Somewhere Over The Rainbow to ze wykładowcy sa fajni to sie zgadza :) proponuje ci juz teraz o wszystko sie dopytac bo pozniej beda takie jajka jak u nas np. trzeba było zaliczyc praktyki tam w urzedzie mogłes sie zapisac i chyba po 6 tygodniach miałes zaliczone ale zrobiło to 2 czy 3 osoby reszta nie chodziłą na zadne praktyki a i tak miałą zaliczone. Pod koniec szkoły okazało sie ze egzamin wewnetrzny bedzie w Ełku (2 dni teoretyuczny i praktyczny) i był na 29 osob zdało 15. Egzamin na agenta celnego w wawrszawie kosztuje 500 czy 600zł wogle do niego nie podchodziłem bo mało kto zdaje (od nas 2 osoby zdawały ale nie wiem czy zdały). Ale ogolnie klimacik jest fajny jak napisales wykładowcy spoko z zaliczeniami tez nie ma problemow. Byłem 2 tygodnie temu w urzedzie Celnym w Łomzy pytałem o robote niestety brak miejsc (mam wykształcenie wyzsze). Dopytaj sie jak pisałem o praktyki, i te egzaminy aby pozniej nie było zaskoczenia. A i na koniec szkoły trzeba napisac prace ale to chyba we wszystkich tego typu szkołach. Jak cos: Szkoła miesci sie na Poznanskiej za stacja benzynowa. Pozdrawiam

Zurcio tak to wszystko nam powiedzieli.. wiec nie bylo zadnego ukrywania, wiem takze ze egzamin zdaje sie w Ełku. Mowili też o praktykach no i egzaminie państwowym. U mnie duzo dojdzie zaliczone oraz praktyki, ponieważ mam indeks i zaliczenie wielu przedmiotów z innej szkoły, wiec jesli cos sie pokrywa oni poprostu przepisuja mi ocene z danego przedmiotu. A co do panstwowego mam zamiar spróbowac, bo co jak co państwowe papierki najlepsze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org