wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czyżby?

Autor: psilocyber (80.240.162.---)

"[saneone@mordor ~]$ ping szpital-lomza.pl
PING szpital-lomza.pl (80.240.162.99)"

czyżby nasz doktorek klepał tyle postów z dyżuru?

"Autor: psilocyber (80.240.162.---)
Data: 29-09-07 00:58

Saneone oczywiscie ze ma klopoty ze zrozumieniem bo wlasnie sacze sobie piweczko."

a do tego pił w pracy?

ciekawe...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czyżby?

porównajcie IP :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

hahahahah

No i tacy ludzie chca podwyzej, ludzie ktorzy dla wlasnej rozrywki ryzykuja zycie pacjentow (pijani na dyzurach)

PSI koliberku, przestan kpic! wasza "jakosc uslug" w wiekszosci jest DOPUSZCZAJACA, a plac chcecie jakby byla conajmniej dobra!

Koncz juz miernoto spoleczna, destabilizujaca wewnetrzne bezpieczenstwo kraju!

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

a moze tu trzeba zawiadomienie zlozyc do prok ?

lekarz w nocy -czyzby dyzur ?

jakbys byl bardziej rozgarnety tobys wiedzial ze szpital ma inne IP. ale tobie sie tylko wydaje ze jestes rozgarniety.

składaj matołku :)) a ty co po nocy robisz? a nie wiesz ze lekarze w nocy spią na dyżurach? no wiec nie moge pisac z pracy. proste.

"jakbys byl bardziej rozgarnety tobys wiedzial ze szpital ma inne IP. ale tobie sie tylko wydaje ze jestes rozgarniety."

a ty jakbyś był rozgarnięty, to byś wiedział, że nadajesz zza NATu Szeptela, a przypadkiem albo i nie szpital jest w tej sieci...

Pracuje w przeciwienstwie do ciebie nierobie.

wielu ludzi korzysta z uslug szeptela i co?
dalej twierdze ze malo rozgarniety jestes

już Ci proponowałem...
podaj nazwisko i numer Prawa Wykonywania Zawodu... zadzwonię do szpitala i spytam, czy nie masz aktualnie dyżuru...
wtedy się wyjaśni...

a z resztą **** Ci w kakao... tak jak zapewne lubisz...

nawet nie wiem o czym mowisz z tym kakao :))
ale pewnie ty lubisz skoro mi polecasz ;)
pa pisiorku

no idź się prześpij lepiej pizdusiu-plastusiu...
i już lepiej nie podawaj danych, bo zobaczysz jak to milo byc pacjentem OIOMu...

Nie zobaczy, bo nie bedzie komu go przyjac... :P

Tak to jest jak rodzice pchają siłą na medycynę swe pociechy. Dlatego mamy co mamy. Dzisiejsi lekarze bardziej nadają się na księgowych niż lekarzy. I pomyśleć że jeszcze niedawno lekarze cieszyli się powszechnym szacunkiem i autorytetem. Ale to niestety już tylko historia, dziś to w większości ludzie pozbawieni odpowiedzialności, poczucia obowiązku i przede wszystkim powołania. Swoją drogą skoro to taki mało popłatny zawód i taką biedę klepią to nie mogą się przekwalifikować i zmienić zawodu na lepiej płatny ???? Ostatnio będąc prywatnie za samą poradę skasowano mnie na 60zł, a dowiedziałem się tyle ile sam wyczytałem wcześniej i nie pisze tego złośliwie, bo mam tez wiele wdzięczności dla lekarzy którzy mi kiedyś bardzo dużo pomogli zapewne nawet uratowali mi życie ale byli to krakowscy lekarze. Zgadzam się że za mało zarabiają ale wskażcie mi jedną grupę zawodową, która zarabia za dużo pomijając oczywiście "polityków". Jednak im nie wytłumaczycie że naszego kraju na to nie stać dla nich liczy się tylko kasa. A co mają powiedzieć bezrobotni bez prawa do zasiłku czy Oni nie maja prawa czuć się rozgoryczeni ?? Narażają życie i zdrowie pacjentów w imię kasy i nazywają siebie lekarzami. Powinni zostać pozbawieni prawa do wykonywania zawodu.

super brawo SaneOne!!!

Nie śmiejcjie się z psilocybera bo on już za dwa dni będzie leczył w mongoli bo tutaj warunki mu już nie odpowiadają i jedzie do lepszego hehehehe

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

szkoda tylko sprzętu w razie zamknięcia.

A takiego gamonia jak psilocyber to tatuś przygarnie pewnie do swojej przychodni prywatnej żeby mógł kontynuować rodzinną tradycję.

Precz !!! z felczerami-dywersantami UPUBLICZNIĆ nazwiska konfidentów.

czyby bedzie prowadzil badania na mongolkich dzieciach ?? ;>

SomeOne masz wielkiego plusa u nas !

lekarze do pracy! a nie sie obijacie !

Za dyżur kaska wpada zawsze, czy się śpi czy się leży:)

Przeważnie śpi no chyba że pisz na 4lomza.
Widziałeś w nocy lekarza chodzącego po korytarzu chyba że do kibla bo do pacjenta to zasuwa pielęgniarka a felczer jak sie łaskawie pojawi to z takim wyrazem twarzy że ci od razu przejdą wszystkie dolegliwości.

hehe doktorek się zesrał ciepłym żarem

Autor: atbis (---.techtel.pl)
Data: 29-09-07 12:22

Przeważnie śpi no chyba że pisz na 4lomza.
Widziałeś w nocy lekarza chodzącego po korytarzu chyba że do kibla bo do pacjenta to zasuwa pielęgniarka a felczer jak sie łaskawie pojawi to z takim wyrazem twarzy że ci od razu przejdą wszystkie dolegliwości.

A Ty jak bys wyglądał gdyby Ciebie w nocy ktos budził?:PPP

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org