Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet w szeptelu |
Witam! Ma ktoś może internet w szeptelu (teraz mni sa).Jesli tak to czy macie takli sam problem jak ja.Bardzo często rozłącza mi sie internet chociaż diody na modemie thomson speedtouch 330 wskazują ze nadal jest połączenie, a nie mogę sie połączyć z żadną stronką.Jeśli ktoś ma na to sposób proszę o pomoc.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet w szeptelu |
Wiesz najprościej to rozwiązać z nimi umowę. Mam teraz u nich internet i jestem bardzo niezadowolona. Strony albo włączą się albo nie. To nie jest rosyjska ruletka więc z dniem 10 pazdziernika rozwiązują mi umowę. Ciągle są jakieś problemy a oni tłumaczą że to nie ich wina.
|
|
Po co ci internet w ogóle , kup sobie Janku płyte wiśni i słuchając przytupuj nogą.
|
|
ja mam u nich necik, mieszkam 15 km od lomzy i jest świetnie. komp chodzi po 3 dni bez rozłączania. No przyznam jedynie ze gdzies tydzien temu to mi rozlaczalo ciagle i nie mogł się podpiąć do serwera. ale poza tym nie narzekam. stałe ip, dobre pingi, wszystkie porty odbllokowane (oczywiscie mam firewalla). co mogę poradzić? Porzycz od kumpla lapa i sprawdz czy na nim tez rozlacza, jak tak to dzown do BOK-u ni sa, a jak nie to: formacik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |