Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Irmina :( |
Widze, że jeszcze tagiego tematu nie ma. Chciałbym poinformowac was o przykrym incydencie. Irmina nie żyje [*] Była na mazurach w dniu "białego szkwału". Przeżyła, ale była w spiączce. Uczyła się w 1LO. Była bardzo dobrą uczennicą. W 1LO jest żałoba Postaram się dowiedzieć więcej [*] Wieczny odpoczynek ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Irmina :( |
:( Szkoda dziewczyny, Szkoda rodziny ;( Kilka dni wcześniej byłem na mazurach. Też żegluję. Powiem wprost. Za bezmyślność sterników płacą nie tylko oni ale właśnie takie niewinne osoby..........
|
|
o Boze....myslalam ze jeszcze z tego wyjdzie.....[*]
|
|
Z tego co wiem była 20 min pod wodą, a już po 6 minutach w mózgu zachodzą nieodwracalne zmiany. Miała minimalne szanse na wyjście z tego i żadnych na normalne życie. Tak czy inaczej żal i smutek,odszedł ktoś młody, życie było przed nim. Szczere wyrazy wspólczucia dla rodziny,przyjaciół i kolegów ze szkoły :(
|
|
<'> (')
|
|
[']
|
|
Panie świeć jej nad jej duszą [*] jej nie znałem, ale znam od paru lat jej braciaka... wielka tragedia dla rodziny :( ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
[*]
|
|
:(
|
|
[*] :( Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
[*] [*] [*] [*] [*] Wyrazy współczucia dla bliskich tej młodej dziewczyny...
|
|
Szkoda dziewczyny :( Tyle przed sobą jeszcze miała [*]....
|
|
Z tego co mi wiadomo, to msza żałobna ma się odbyć w sobotę w Katedrze, a pochowanie chyba na Starym Cmentarzu. W 1LO jest żałoba, jutro wszyscy uczniowi mają być ubrani na galowo
|
|
[*] :(:(:( ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Pogrzeb odbędzie się w sobotę, 15 września. Msza św. na starym cmentarzu o godz. 12.00.
|
|
najpierw Jacek teraz ona...
|
|
dziewczyny nie znalalam ale znam jej mamę wspolczuje rodzinie i wszystkim znajomym
|
|
wyrazy współczucia dla całej rodziny, przyjaciół, znajomych...
|
|
[*][*][*]
|
|
[*] [*] [*] Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie
|