Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzurka |
Mieszkam w Łomży od niedawna i mam pewne pytanie. Otóż chcę zmienić fryzurę, ale nie na taką zwykłą, jaką proponują prawie w każdym salonie. Otóż chcę zaszaleć i zrobić sobie odważną, modną fryzurę, ładny kolor. I tu nasuwa się pytanie: w jakim łomżyńskim salonie mogę liczyć na fachowego stylistę? Byłam w kilku salonach, ale w każdym usłyszałam tylko "A co by Pani chciała?" a ja sama tego nie wiem, chcę, żeby specjalista mi doradził. Wiem, że takich tematów było wiele, ale odważnych (i dobrych!) fryzjerów w tym mieście nie znam i szukam pomocy. Może wiecie też ile u takiego fachowca kosztuje ścięcie, modelowanie i koloryzacja? Z góry dziękuję za odpowiedzi!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzurka |
Pan Adam... nie jestem pewna ale chyba nadal salon TRENDY na śniadeckiego... poszlam usiadlam a on sam wszytsko zrobil mialam ze soba zdjecia jakbym chciala to doradzil ktora pasuje ktora nie ale mysle ze jak powiesz zeby ci cos doradzil bo nie jestes zdecydowana to napewno to zrobi:) tylko ostrzegam ceni sie facet :)
|
|
Ja bym Ci poleciła Studio Fryzur na ul.Wojska Polskiego,przed Agrobiznesem,nad pocztą.Tam dziewczyna sama ma interesującą fryzurę,myślę,że Ci doradzi coś fajnego.I niedrogo to kosztuje.
|
|
nie polecam Salonu Amelia przy Al. Legionów. Bardzo drogo i jak coś im nie wyjdzie na twojej głowie to nawet nie można u nich tego reklamować. Strasznie nie miła obsługa, brak profesjonalizmu i kosmetyki strasznie kiepskie... danio
|
|
Pan Adam nie pracuje już w Trendy - ma własny salon. Fakt, ma talent i się ceni :-) Polecam również salon AGATA - tam zawsze doradzą podpowiedzą i w ogóle miła obsługa :-)
|
|
A wiecie miej więcej ile Pan Adam bierze za taką usługę?:)
|
|
Niusia a znasz może numer telefonu do tego salonu, lub przynajmniej numer lokalu?
|
|
polecam salon SONATA na Wyszyńskiego 1 sa 2 dzieczyny, dobrze Ci doradza i nie zedra nie wiadomo ile, ja zawsze tam chodze (gdzies od 1,5 roku) i wiele moich znajomych i wszyscy sa zadowoleni. polecam!!!
|
|
Polecam Al. Legionów nad biurem podróży Movado na przeciw banku PKO SA. Dziewczyny , które nadają nutę dzisięjszego stylu . Kolor i kształt swojej głowy docenisz po wyjściu z tego salonu . Nie są drogie , ale do czasu . Grunt , to je docenic .
|
|
anielsko-slodka: wejdź w Google i poszukaj salonu fryzjerskiego w Łomży na ul.W.Polskiego, znajdziesz tam nr telefonu. Ale polecam!Pozdrawiam
|
|
Ja tez polecam Adama. Nie wiem czy mowimy o tym samym Adam- Rogal! Jest naprawde dobry bierze sporo ale napewno nie bedziesz zalowac. Tak na marginesie ja tez mu zawsze mowilam ze nie wiem co chce i sam wymyslal. Zawsze bosko:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie polecam salonu fryzjerskiego na Wojska Polskiego-STUDIO FRYZUR.Skorzystałam raz z usług i baardzo żałuje...musiałam wydać kolejne 50 zł u innego fryzjera żeby uratowali mi włosy:( ainashi1t
|
|
Pana Adam jest dobry a zakład ma przy PG1 tam gdzie kiedyś był bocian :)
|
|
a ja polecam Ewę na Hipokratesa. Super mila obsluga zarowno panowie jak i panie beda zadowolone
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |