sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gorzkie żale Tuska w Pabianicach.

Tradycyjnie zwieźli autokarami trochę platfusowych ultrasów.
Dopełnili stołkowymi platfusami i się zaczęło:
- pretensje i samo-użalanie się.
O debilnych wypowiedziach nawet nie wspominając.

Jedna nadobna niby ze wsi, proponuje edukowanie środowisk wiejskich. Najlepiej tevałenem 24 na dobę.
Okazuje się w końcu że, to asystentka popaprańca Jońskiego.

Inny się wydarł, żeby to policja przeliczyła głosy.

Inna chciałaby żeby powołać \"świadków tuskowych\", chodziliby od domu do domu nawracając niewiernych.

No i wreszcie, smutne dukanie Donalda. Że cierpi i cierpiał będzie. I tylko na tych zebranych przygłupów liczyć może, opuszczon przez wszystkich.

Podsumowując, kabaret wyciskacz łez.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gorzkie żale Tuska w Pabianicach.

ślepe chviszcze stale ma POtworny ból dvpy z Powodu Króla Europy, który go prześladuje nawet przy otwarciu klozetu...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

cytat:
\"Po wystąpieniu Donalda Tuska głos mogły zabrać osoby z publiczności. Jeden z uczestników nawiązał do Romana Giertycha. Wówczas doszło do niefortunnej wpadki.
— To było pod Sejmem. Ja na niego patrzyłem i szczęście było takie, że był z córką, bo miałem ochotę podejść i mu powiedzieć: \"Co ty, człowieku, tutaj robisz? Ty byłeś z nimi [z PiS — red.], ty im pomagałeś\". A teraz, kiedy on pokazał, że możemy napisać pismo, że możemy je wysłać, ja bym poszedł za nim w dym. Tak samo za Ewą Braun — przejęzyczył się mężczyzna.\"

\"Przedstawiła się jako mieszkanka wsi i namawiała Donalda Tuska do tego, żeby „znaleźli sposób na to, żeby tych ludzi na wsi edukować”, ponieważ… „ci ludzie są tak zabetonowani tą pisowską propagandą” (sic!). Oprócz oczywistej warstwy poczucia wyższości ze strony elektoratu Platformy Obywatelskiej, szybko okazało się, że pani, która zabrała głos na spotkaniu z liderem PO w Pabianicach, to asystentka europosła KO Dariusza Jońskiego. „Mówcie tak dalej” - skomentował Michał Dworczyk z PiS.\"

\"— Oto cały Tusk! Przekonywał, że jest katolikiem i… uderzył w Kościół. „Czuję się opuszczony przez większość hierarchów.\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org