poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeżyjmy to jeszcze raz...

Przeżyjmy to jeszcze raz...

https://www.youtube.com/watch?v=kCYl0IDYbOc

Piękna uroczystość zwieńczająca trudy kampamii prezydenckiej. Jeszcze przed nami stwierdzenie ważności wyborów przez Sąd Najwyższy i zaprzysiężenie nowego prezydenta 6 sierpnia 2025.

Cieszą mnie słowa prezydenta-elekta, że będzie dążył do zgody między zwaśnioną Polską i wyciągnięcie ręki do obozu koalicji rządzącej i jej wyborców. Pięknie też podsumował to przewodniczący PKW pan sędzia Sylwester Marciniak, który prowadził wczorajszą uroczystość.

To była dobra uroczystość.
Sędzia Marciniak na poziomie.
Dobra krótka mowa prezydenta elekta.
Na koniec oprawa muzyczna Polak-Węgier dwa bratanki. Liszt i Chopin to byli przyjaciele. Ktoś to świetnie wykoncypował.

Na tym tle zgrzytem była nieobecność dwóch ancymonów. Jednego folksdojcza i jednego pajaca. Drugi i czeci osobnik w państwie.
Małość nad małościami

Ja myślę, że epoka nienawiści, którą wzniecił Donald Tusk w 2005 roku już się kończy i nasza karawana pójdzie dalej, z tym płemierem lub innym.

===================================================

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeżyjmy to jeszcze raz...

nareszcie czopki PiSdowskie mają swojego alfonsa, a nie dvpy dawali towarzyszom z PZPR-pis bez składu i ładu. Towarzyszko lobo, ile płacisz swojemu alfonsowi, abonament miesięczny, czy od numeru z towarzyszem z PZPR-pis?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: Przeżyjmy to jeszcze raz...

Patrzę i oczom swoim nie wierzę jak można nisko upaść wypisując
tyle takich bzdur. Chyba jak Bolek z tusk Tuskiem albo jeszcze podlej

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org