Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeżyjmy to jeszcze raz... |
Przeżyjmy to jeszcze raz... ![]() https://www.youtube.com/watch?v=kCYl0IDYbOc Piękna uroczystość zwieńczająca trudy kampamii prezydenckiej. Jeszcze przed nami stwierdzenie ważności wyborów przez Sąd Najwyższy i zaprzysiężenie nowego prezydenta 6 sierpnia 2025. Cieszą mnie słowa prezydenta-elekta, że będzie dążył do zgody między zwaśnioną Polską i wyciągnięcie ręki do obozu koalicji rządzącej i jej wyborców. Pięknie też podsumował to przewodniczący PKW pan sędzia Sylwester Marciniak, który prowadził wczorajszą uroczystość. To była dobra uroczystość. Sędzia Marciniak na poziomie. Dobra krótka mowa prezydenta elekta. Na koniec oprawa muzyczna Polak-Węgier dwa bratanki. Liszt i Chopin to byli przyjaciele. Ktoś to świetnie wykoncypował. Na tym tle zgrzytem była nieobecność dwóch ancymonów. Jednego folksdojcza i jednego pajaca. Drugi i czeci osobnik w państwie. Małość nad małościami Ja myślę, że epoka nienawiści, którą wzniecił Donald Tusk w 2005 roku już się kończy i nasza karawana pójdzie dalej, z tym płemierem lub innym. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeżyjmy to jeszcze raz... |
nareszcie czopki PiSdowskie mają swojego alfonsa, a nie dvpy dawali towarzyszom z PZPR-pis bez składu i ładu. Towarzyszko lobo, ile płacisz swojemu alfonsowi, abonament miesięczny, czy od numeru z towarzyszem z PZPR-pis? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Przeżyjmy to jeszcze raz... |
Patrzę i oczom swoim nie wierzę jak można nisko upaść wypisując tyle takich bzdur. Chyba jak Bolek z tusk Tuskiem albo jeszcze podlej ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |