Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak internetu w sklepie Kraska na Prusa |
Mieszkam blisko sklepu piekarniczego Kraska na Prusa. Denerwuje mnie powolny internet w terminalu płatniczym w tej piekarni. Ostatnio czekałem 5 min , aż terminal zdecydował się mnie rozliczyć , a za mną ustawiła się kolejka czekająca na zakup pieczywa. Ze względu na to ,że mam blisko do sklepu i jest dobre smaczne pieczywo nie chciałbym rezygnować z kupna pieczywa w tym sklepie. Czy nie można z tym coś zrobić? Z poważaniem Wasz klient.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak internetu w sklepie Kraska na Prusa |
smaczne, nie znaczy zdrowe, POwolny nie oznacza, że zły... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Możesz zarejestrować się online i skorzystać z sieci osobistej w telefonie, aby zapłacić za zakupy chleba w piekarni Kraska w Prusie. geometry dash lite
|
|
Rozumiem, jak irytujące może być czekanie przy powolnym terminalu, zwłaszcza gdy ludzie mają ochotę szybko kupić świeże pieczywo. Może warto zasugerować właścicielowi sklepów, aby zaktualizował oprogramowanie terminala lub zmienił dostawcę internetu. Bitlife również uczymy się, jak małe zmiany mogą poprawić codzienne doświadczenia, więc mam nadzieję, że i tu znajdzie się szybkie rozwiązanie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |