Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tfusk - ruszymy z robotą, bez względu na okoliczności |
Wprawdzie tfusk wraz z Qniem ponowili motywowanie wieprzka Bodnara aby wzmóc aresztowania (wiecej tego samego), ale poszło to w dziwnym kierunku. („ruszymy z robotą, bez względu na okoliczności”.) Aresztowano wczoraj Olszańskiego, a zaraz potem cała sieć zawyła, że jest to tłamszenie wolności słowa. Od kiedy to Olszański jest w PiSie? Co prawda pan Olszański trochę przeklinał i wył w niebogłosy wywołując szczerą wesołość części publiczności i wściekłość drugiej części, ale jednak w pewnych kwestiach miał rację. Podobno dziś w TVN pokazano jeden fragment z jego wielogodzinnych nagrań – ten, w którym ryczy głośno – za Karolem!!!! I trudno się pozbyć wrażenia, że całe to aresztowanie, jak i wcześniej występ nie były jakoś ze sobą sklejone. Jestem pewien, że pan Olszański odzyska wolność i będzie znów bawił swoją publiczność. Wszyscy zaś obrońcy wolności słowa będą mieli minutę satysfakcji, że przyłożyli się do tego sukcesu. Ludzie bronią Olszańskiego, bo to wolność słowa. Nie bronią jednak słów, które powinny opisywać naszą sytuację serio, bo w ogóle ich nie znają. Olszańskiemu postawiono absurdalny zarzut, którego nie potrafię nawet sformułować jak oni – chodzi o to, że wychwalał zamach na Narutowicza (może zdarzyło się to, kiedy kręcił koło szczęśćborza przed wyborami). =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tfusk - ruszymy z robotą, bez względu na okoliczności |
paplak- przestań pisać jako rzekomy katolik. Ogon szatana przeziera ci spomiędzy wypocin rzekomego PiS-owca ... Więc nie jest ”ten tegies” pomocniku szatana ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Ponieważ nieco mnie męczy i powoduje niepotrzebną stratę czasu wymyślanie odpowiedzi na podbijanie moich postów przez wąskiego, to postanowiłem zrobić gotowca, aby ułatwić sobie nieco życie (pamiętasz dupiarza - życie mi ułatwicie, c nie?) Mam nadzieję wąski, że się nie obrazisz. a paplaki mogą nawet się powywieszać z tego powodu bez żadnego żalu z mojej strony. Tak więc: Bardzo ładnie wąski. Cieszy mnie niezmiernie, że postępujesz zgodnie z instrukcjami (podbijaj istotne posty). Jeżeli chodzi ci o wiadomości zdementowane, to niniejszym oficjalnie dementuję fałszywe pogłoski, jakobym miał coś wspólnego z którymkolwiek z miejscowych paplaków. Brzydzę się nimi i żadnemu ręki bym nie podał, nawet gdyby grozili mi natychmiastową śmiercią lub kalectwem. Aha - pod żadnym pozorem nie zapominaj dodać pod każdym swoim - nie bójmy się tego słowa - postem następującej frazy: „każdy paplak to burak” z dodaniem, że jest ona mojego autorstwa. Jeszcze raz składam podziękowania i liczę na dalszą owocną współpracę. RAZEM ZMIECIEMY paplaki Z POWIERZCHNI ZIEMI. (Mam nadzieję!) =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Uprzedzająco ![]() “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
paplak- przestań pisać jako rzekomy katolik. Ogon szatana przeziera ci spomiędzy wypocin rzekomego PiS-owca ... Więc nie jest ”ten tegies” pomocniku szatana ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Bez przesady wąski, ja wiem, że chcesz dobrze, ale nie musisz walić od razu po dwa podbicia za jednym razem. Bardzo ładnie wąski. Cieszy mnie niezmiernie, że postępujesz zgodnie z instrukcjami (podbijaj istotne posty). Jeżeli chodzi ci o wiadomości zdementowane, to niniejszym oficjalnie dementuję fałszywe pogłoski, jakobym miał coś wspólnego z którymkolwiek z miejscowych paplaków. Brzydzę się nimi i żadnemu ręki bym nie podał, nawet gdyby grozili mi natychmiastową śmiercią lub kalectwem. Aha - pod żadnym pozorem nie zapominaj dodać pod każdym swoim - nie bójmy się tego słowa - postem następującej frazy: „każdy paplak to burak” z dodaniem, że jest ona mojego autorstwa. Jeszcze raz składam podziękowania i liczę na dalszą owocną współpracę. RAZEM ZMIECIEMY paplaki Z POWIERZCHNI ZIEMI. (Mam nadzieję!) =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |