Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzegorz Braun wierzy w Polaków |
Grzegorz Braun wierzy w Polaków i w powodzenie Frontu Gaśnicowego dla przywrócenia Polski Polakom. ... Ja również wierzę https://youtu.be/DQ77SNOgX6I?t=1582 ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzegorz Braun wierzy w Polaków |
Ten kretyn wierzy, ale w Hitlera... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A tutaj informacja o tym że obywatele nie ufają politykom. Zaś jaka jest prawda sami dochodzą. Folksdojcze mordy w kubeł! https://youtu.be/B63idC9ha8I ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640724&t=640724 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i Michnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Nie będą uczyć nas historii Niemcy ani Żydzi! Nie będą naszych dzieci wychowywać i tolerancji uczyć dewianci! Nie będą! I nie będzie nam eurokołchozowa rada komisarzy ludowych tłumaczyła, jak mamy się rządzić we własnym państwie. STOP segregacji sanitarnej, precz z WHO! STOP ukrainizacji Polski! I STOP bonderyzacji polskiej racji stanu! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
wąski, ja nie wiem w co i kogo wierzy szczęśćborz, nie siedzę mu w głowie, ale uważam nadal, że zarówno Braun jak i Mentzen paracują dla dupiarza. Dlaczego tak uważam? Otóż na pierwszej stronie najnowszego numeru Gaz Wybu znalazłą się instalacja podzielona na dwie części. Z lewej widzimy Trzaskowskiego, a pod nim napis – wybieram przyszłość, a obok wyborczą kratkę z krzyżykiem. Po prawej stronie jest Nawrocki i napis – wybieram przeszłość. Kratka zaś nie jest zakreślona. Zważywszy na to, że mamy do czynienia z niby niezależnym medium, strzegącym demokracji, wydaje się to trochę dziwne. No i takie plebiscytowe, jak z roku 1920, kiedy to Niemcy wskazywali ile korzyści przyniesie mieszkańcom Powiśla przyłączenie do Prus Wschodnich. Patrzyłem na te wizerunki i nagle przed moimi oczami uległy one podmianie. Zamiast Trzaskowskiego i Nawrockiego pojawili się Mentzen i Braun. Ten ostatni wyznał iż coś na niego szykują po ewentualnym zwycięstwie Trzaskowskiego, a ten pierwszy ma dziś wygłosić jakiś apel do swoich zwolenników. Od tego zaś co powie zależeć będzie jego przyszyły los oraz ocena samodzielności. Myślę, że pan Mentzen z ochotą poświęci swoją niezależność, samodzielność i co tam jeszcze chcecie, byle poprzeć Trzaskowskiego. Walory bowiem, które wymieniłem nigdy go nie cechowały. Były pewnym produktem. Takim samym, jak pani Hernik Zajączkowska i Płaczek, goście trwającej właśnie konferencji CPAC. Na ile produkt ten jest trwały i jaki ma termin przydatności politycznej okaże się niebawem. Ponoć aż 44 procent zwolenników Mentzena chce głosować na Trzaskowskiego. Pewnie uważają, że to ich ochroni przed seryjnym sampbójcą , który zadowoli się Braunem i jego zwolennikami. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie jest ”ten tegies” kiedy paplak udając katolika próbuje kolejny raz zakpić z katolików. Jak katolik powinien postąpić z oszustem? Powinien przegonić! ... Oszusta należy przegonić! ... Podlasie nie jest ciemne. Natomiast cytat z Pisma św. nie wytwarza żadnej głębi teologicznej do dyrdymałów zbudowanych na paplakologii z wykładów prof. Mikołejki ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wg znawców sprawy działań społecznych to zwycięstwo sił patriotycznych zostało przesądzone szarżą Grzegorza Brauna ... Który okazał 30 V poparcie Karolowi Nawrockiemu pod warunkiem aby IPN zajął się ekshumacją ofiar ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |