Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS prześwietlali 8 lat TRZASKOWSKIEGO, Szukali wszystkiego. Nic nie znaleźli |
Nie jestem perfekcyjny, ale znacie mnie dobrze, od wielu lat - - Niestety, po drugiej stronie jest człowiek, o którym się dowiadujemy co chwilę, codziennie czegoś nowego - mówił Trzaskowski. obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS prześwietlali 8 lat TRZASKOWSKIEGO, Szukali wszystkiego. Nic nie znaleźli |
![]() Oto ”reputacja” ”Dupiarza”. Tusk Tusk to OberFolksdojcz ... Dziś wielu marzy żeby Papież był katolikiem a Prezydent polskim Polakiem. A nie sługą innego... ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Re: PIS prześwietlali 8 lat TRZASKOWSKIEGO, Szukali wszystkiego. Nic nie znaleźli |
git malina, to polityka ALE SĄ JAKIEŚ FAKTY Z ŻYCIA PRYWATNEGO I KARIERY TRZASKA ? co go miałyby kompromitować ? obiektywny realista
|
|
Nie ważne za czyją kasę skończył renomowane uczelnie na świecie. Ważne też, że nauka nie POszła w las jak to jest w przypadku Orbana, na którego ekukację też Soros łożył. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hajhitla wdvpokrato, nie wiem, czy lepiej być ludziem Sarosa, czy kvrwą Putina jak ty? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
. obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |