Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nawet nie chcę dopuszczać tej myśli |
Nie chcę dopuszczać takiej myśli, że ci, którzy wystawili Karola Nawrockiego w wyborach, mogli wiedzieć o tych wszystkich aferach. Zakładam, że oni nie znają wszystkich szczegółów z jego przeszłości. Inaczej to byłoby przerażające. To by wskazywało, że mocodawcy pana Nawrockiego też trzymają na niego haki, czyli właściwie działają podobnie, jak zorganizowane grupy przestępcze — mówi socjolog i kryminolog dr Paweł Moczydłowski. Ekspert wyjaśnia także, dlaczego postępowanie Karola Nawrockiego określa \"ohydztwem\". Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nawet nie chcę dopuszczać tej myśli |
A kto to przyznawał medale ksomdzom z Łomży i za co to było ? Bo wg mnie właśnie za wywóz młodych polek do pracy ... A czy to nie przypadkiem sam icek juda z pisiaków to wręczał ? Myślenie ,że nie wiedzieli jest idiotyzmem ... To samo dotyczy po srańców
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” co widać na powyższym porównaniu ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |