Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ten gostek jest wystraszony jak cholera |
![]() Jeśli widzieliście dziś po dzienniku wywiad Tuska w Polsacie, to już wiecie, że System się nie podda i będzie walczyć do końca. Tusk jest na granicy załamania psychicznego i niebezpieczny niczym Iwan IV Groźny. Tak jak pisałem, polskie mięso armatnie już zostało zakontraktowane na Ukrainę i to jeden z głównych powodów, że pan Karol Nawrocki nie zostanie prezydentem w normalny sposób. Nie obędzie się bez kryterium ulicznego, nie łudźcie się. Cała UE stanie na głowie, by zdusić niepodległościowe dążenia Polaków. Tusk nawet o tym mówi, że wy nie wiecie, co się stanie w Polsce i w Europie, jak prezydentem zostanie Nawrocki, dając do zrozumienia, że naród zawyje. Nie śmiejcie się ze mnie, w końcu to ja wykrakałem papieża z USA, co paplaka zostawiło z rozdziawioną gębą. (Ten portret Trumpa w stroju papieskim jeszcze ktoś pamięta?). paplak do każdego posta go dołączał, bo myślał, że to strasznie śmieszne. Zaraz jak to zobaczyłem, wiedziałem co się święci, a paplak jak zwykle gvwno wiedział. No ale co on może wiedzieć, jak za stodołę srać chodzi. Nie mówię, że od razu za stodołę w Jedwabnem, nie - za byle jaką stodołę. A ty? Po której stronie stodoły w Jedwabnem stoisz? — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ten gostek jest wystraszony jak cholera |
masz ty życiowy problem :) a jak 2czerwca obudzisz się z ręką w nocniku, co wtedy zrobisz ? obiektywny realista
|
|
Problem z panem Nawrockim polega na tym, że tfusk ma z nim problem, tego można się dowiedzieć z wywiadu w POLSACIE. Ja głosuję na pana Karola Nawrockiego właśnie dlatego, żeby pozbyć się szmaciarza tfuska i reszty tej zgraji gangsterów u waaadzy. Wynotuję dla potomności nieco komentarzy do tego wywiadu: Donald Tusk. Jedyna osobą wierzącą w historie spod żabki Murańskiego w Polsce. To jest premier naszego kraju panowie. 694 łapek Czy Tusk zwariował? 1.1K W życiu bym się nie spodziewał, że premier będzie się powoływał na Jacka Murańskiego xD 2.2K Rządzi i groźnym głosem warczy na Pana Rymanowskiego i myśli , że on i my wierzymy w to warczenie . Dyktator a głos mu drży z bezsilności . 111 Panie Rymanowski jest pan od dziś najbardziej szanowanym redaktorem w Polsce za profesjonalizm brawo 1.1K Pan Rymanowski naprawdę klasa! Na tle zdesperowanego pana Tuska wygląda jak psychiatra w rozmowie ze swoim pacjentem. 2.6K Gdyby rozmowe prowadzila gozdyra, krasko albo gawryluk to tusk oczernialby nawrockiego przez 40 minut. Jedyny prawdziwy dziennikarz Rymanowski 1.1K Obrzydliwy plotkarz i to jest premier Polski, wstydź się człowieku . 313 Tusk gada jak obłąkany. Samozaoranie. Zmotywuje to do oddania głosu na Nawrockiego. 1.3K Panie Tusk, ja też jestem przerażona, tym w jak tendencyjny i bezduszny sposób traktował pan protestujących, ludzi którzy próbowali ratować swoje majątki, swoje interesy, swoją wolność, ile przemocy wobec nich stosowała policja pod pana rządami, tego się boję, wiec proszę nie straszyć Nawrockim. Boje sie ze pod waszymi rządami Polska zginie, zbankrutuje, już teraz nasz dług jest zatrważający, i to sie pod pana rządem dzieje. Boję się ze tak jak został zniszczony nasz przemysł , górnictwo , teraz zostanie zniszczone rolnictwo, bo taka jest unijna polityka którą pan popiera. Boję sie ze będziemy żyli jak w komunie, bez wolności słowa, gdyż wytyczne z Brukseli jasno dyktują co wolno mówić a co nie. 952 Przecież Karol Nawrocki był wiele razy sprawdzany przez służby! Również za rządów Tuska! No ale jak się okazuje widocznie sprawdzanie było niedokładnie totalny odlot 65 Jacek Murański dostarczył dowodów. Hahaha kvrwa nie wierzę w to. Ja się czuję jakbym oglądał telewizję w kiepskich 2.3K Dobrze że Tusk przyszedł teraz to Nawrocki wygra 620 Smiać sie chce na widok Paniki Tuska, premier zajmuje sie takimi sprawami. Panstwo z kartonu. PO won !!!! 877 On się martwi o dzieci, żony itd...a granica otwarta i tych inżynierów których podrzucają nam się nie obawia 😂 zgrozo. Panie premierze czyżby docisnęła elita Europy że pikujecie w dół ⬇️ Mam wiadomość taką mój głos, całej rodziny i przyjaciół należy do K. NAWROCKIEGO 🤍❤️ 18 Tusk po tym histerycznym apelu już wszyscy wiedzą że jesteś tak bardzo przestraszony przed pójściem do więzienia 206 Do czego ten odrzucający typ się jeszcze może posunąć!!! Łgarstwo łgarstwem pogania!!! Polacy pełna mobilizacja w niedzielę! 39 Tusku - tego nie da się odzobaczyć i odsłyszeć😂😂😂 Ale zgodzę się z panem w jednym, że sprawa jest arcyważna i poważna. Dla walczących uśmiechniętych jest na ostrzu noża. A najbardziej dla pana. Przekonał mnie pan po raz kolejny i zagłosuję przeciwko bążurowi. 511 Łapka w górę dla pana Rymanowskiego! Pełna klasa i opanowanie. Co do naszego Premiera, to cóż...niżej chyba upaść się nie da...Jako kobieta boję się go jak i Trzaskowskiego. Chcę żyć w wolnym kraju, bez obrazków jakie można zobaczyć we Francji, Anglii czy Szwecji gdzie jakieś strefy non go zostały stworzone i w których panuje prawo szariatu. Tym wywiadem pełnym desperacji Tusk przekonał mnie jeszcze bardziej o to aby walczyć o Polskę/ostatni bastion Europy! Nie chcę cenzury, zielonego ładu, prawa szariatu w naszym kraju. Chce abyśmy się rozwijali, chociażby za sprawą CPK! Mój głos oddaję p Nawrockiemu. Inaczej Polska przegra! 857 Panie Rymanowski, zmasakrował Pan Donaldinia w sposób szczególny, inteligentnie, za co jestem Panu niezmiernie wdzięczna. Klasa Panie redaktorze, brawo 👍👋👍 Pozdrawiam i życzę kolejnych mistrzowskich wywiadów. ❤ 14 Ten wywiad przejdzie do historii 1.7K I tak dalej ..... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
I bardzo dobrze że się boicie, pisowskie mordy w końcu oderwą się od koryta i rozpocznie się normalność w tym kraju!!!
|
|
Tak zasrańcu, boimy się, zakładaj więcej kont siuraku, kto ma więcej kont, ten ma więcej racji, c nie? ![]() hahahahahahaha Niemcy proszę pana!!! A co??? Ruskich byś pan chciał??? Tutaj tfusk ze swoim autorytetem moralnym MURAŃSKIM: ![]() Ten bez zębów to Murański. Ważna persona dla herszta. https://youtu.be/xRV1P_A-H1g Poczytaj komentarze w sieci i są one jednoznaczne. Nieprzekonani zostali przekonani, żeby głosować na Nawrockiego. No i co najważniejsze - wąski głosuje na Nawrockiego. W niewybrednych słowach przedstawiają swój stosunek do premiera i jego świadka Murańskiego. Komentatorzy są oburzeni do granic :)). Tfusk strzelił sobie samobója. Zaorał się sam. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
baca mówi: \"Albowiem po pierwsze: polski prezydent chvja może. To nie jest Trvmp, to nie jest Pvtin, który ma uprawnienia natychmiast stanowić prawo przy pomocy dekretów wykonawczych. Polski prezydent to może jedynie sobie pogadać do telewizora i ewentualnie coś zawetować, jeśli mu pozwolą na to opiekunowie z synagogi. Wpływu na politykę natomiast nie ma żadnego. Kłania się słynne Bolkowe „nie chcem ale muszem”. Dlatego dosłownie każdy może być prezydentem – nawet Bolek, nawet kompletny dyletant. Dlaczego więc nie ma wśród kandydatów normalnych Polaków? Nie złodziei, nie pedofilów, nie banderowców albo nie narkomanów? Lub nie cudzoziemców? No dlaczego? No właśnie dlatego.\" _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
no nie bob-ek - w tym miejscu się z tobą nie zgodzę, pisałem na ten temat na tym gminnym forum, al widzę, że to jak groch o ścianę. Nie wiem co to za baca, ale moim zdaniem on jest głupszy od juhasa. Ale poczytaj, może coś ci zaświta: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=638832&t=638832 — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |