Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie chodzi nam o narkotyki |
\"Kandydat zrobił test na obecność narkotyków. I nie ma. Nie chodzi nam o narkotyki\" — zwraca uwagę w najnowszym wpisie w mediach społecznościowych Mariusz Szczygieł, odnosząc się do wyników badań zaprezentowanych przez sztab Karola Nawrockiego. \"Jest pan słabym manipulantem. Choć może się okazać, że wystarczającym dla pana wyborców\" — czytamy. \"Chodzi o używanie publiczne w kilku sytuacjach medialnych ogromnej dawki nikotyny w postaci saszetki nikotynowej. Co świadczy o tym, że kandydat sobie nie radzi w sytuacjach trudnych, propaguje nikotynizm i nie może być moim prezydentem\". \"Pan ukradł pierścionek!\", \"Nie, nie obrabowałem sklepu jubilerskiego\". Mniej więcej taki to zabieg propagandowy i retoryczny z pokazywaniem wyników badań. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie chodzi nam o narkotyki |
Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640724&t=640724 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i Michnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Re: Nie chodzi nam o narkotyki |
Po ogromnej dawce nikotyny odwala się kitę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |