Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawrocki obiecuje ułaskawienie w zamian za poparcie . |
Mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie — powiedział Braun w czwartek w rozmowie z portalem nczas. środowisko Karola Nawrockiego zaproponowało mu ewentualne ułaskawienie w zamian za poparcie w II turze wyborów. obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawrocki obiecuje ułaskawienie w zamian za poparcie . |
Braun dodał: — Czyżby zatem zaplecze Karola Nawrockiego doradzało mu, żeby mnie ułaskawił niejako blankietowo, in blanco? Jeśli tak, to poproszę o taki blankiet do wykorzystania na następne lata. Może takie jak bloczki obiadowe były w szkole, ja będę sobie mógł urywać karteczkę i wręczać kolejnym prokuratorom. obiektywny realista
|
|
Ludzie od Nawrockiego korumpują ułaskawieniem Brauna w akcie desperacji. To są po prostu przestępcy W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Myślę że jeśli Alfons bandyta stadionowy pisowski przegra to wyjdzie jak ten Zabłocki na mydle. Wyciągnięto już tyle brudów oszustwa bandyterki sutenerstwa czy orgietki i wolny pozamałżeńskie seksparty jak przystało na Kato patriotę że po kampanii sypną się pewnie jakieś zarzuty. No chyba że wygra 😛 bo jak świat pokazuje społeczeństwa idiocieje i półgłówka wybrali w USA przy pomocy Putina ale wygrał. Czego i w PL nie możemy wykluczyć bo Putinowi swoi jak PiSo mafia porostu są bliżsi ![]() caractère allemand
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |