Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego |
Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego. Wojciech Sumliński [Expert w Bentleyu] https://youtu.be/4WFj252Jbrc ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkrPAina! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego |
Temat jest o tym co nam zrobią Niemcy przy pomocy Tuska i Trzaskowskiego ... Jeśli wybory wygra Trzaskowski ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkrPAina! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Niemcy byliby dla POlski niebezpieczni tylko wówczas kiedy władzę objęliby tam faszyści z AfD, czyli koalicjanci naszych brunatnych kato-narodowców z Końpederastii... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kaczyński złego kandydata w moim przekonaniu wybrał. Te wybory to będzie klęska PIS-u. Tak ja to wszystko teraz ja to widzę teraz. ___________________________________________ RzetelnePrace.pl
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nie jest tajemnicą że polskie komuchy wsparły tuska Tuska w wyborach 2023 r. ... Już Merkelowa przyjęła ich na folksdojczy Za junkrów przyjęła się nadzwyczajna kasta ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego to nie tylko książka. To ostrzeżenie przed tym co kryje się za fasadą polskiej polityki. I przed tym co może nadejść. Już nadchodzi- IV Rzesza Niemiec. ... Już nadchodzi - IV Rzesza Niemiec ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Bardzo niebezpiecznym jest związek łgarza Sumlińskiego z czytelnikami... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
estem przeciwnikiwm PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640724&t=640724 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i Michnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
paplik wyprali ci mózg razem z ja.mi dlatego tak pieprzysz. Trzeba było stanąć w kolejce po rozum, może by coś zostało.
|
|
Ja nie musiałem starać się o rozum jak to bez skutku czynią katole, bo otrzymałem go jako Boski dar razem z POczęciem... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Szef Judenrat może obiecać wszystko. Jak Donald Tusk i Rafał Trzaskowski. ... Może i obiecać że jest katolikiem ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nie mogę obiecać, że będę katolikiem, a już z pewnością nigdy - przenigdy tępym katolem. Jednak w chwili POczęcia i jeszcze trochę PO nim byłem... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zakończmy jego katolickość tak- paplak prostytutką grafomańską. ... Ale i komuch. To dobra w nim zero! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Zatem następnym razem nie zaczynaj swady to nie oberwiesz tak, że znowu będziesz błagał o rozejm... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |