Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"WIPLER WSYPAŁ TUSKA I TRZASKOWSKIEGO.😳SEJM W SZOKU!\" |
I znowuż, dziadyga soros poprzez austriacką firmę, finansował filmiki szkalujące Mencena i Nawrockiego. I chwalące Trzaskowskiego. Co jest złamaniem wszelkich reguł przedwyborczych. Jak już wielokrotnie powtarzałem: - platfusy rudego zdolne są do najgorszych podłości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"WIPLER WSYPAŁ TUSKA I TRZASKOWSKIEGO.😳SEJM W SZOKU!\\\" |
Dvpa nie Wipler, ta sprawa dawno jest POdjęta przez ABW. PrawdoPOdobnie jest to prowokacja wymierzona p/ko Trzaskowi PO to, żeby PiSlamiści w razie przegranej mogli drzeć świętojebliwe ryje kwestionując wynik wyborów. Zatem jest to obca ingerencja tylko nie wiadomo, czy Ruskich, czy też Trampkowych służb. Zarzuty o winie platfusów, czy Sorosa są z dvpy wzięte. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: \\\"WIPLER WSYPAŁ TUSKA I TRZASKOWSKIEGO.😳SEJM W SZOKU!\\\" |
Ja też bym chciał, żeby mnie tak prowokowali dająć mi wory piniędzy, których nie było i nie będzie ..... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |