Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chociaż przestali zaprzeczać |
Karol Nawrocki miał poręczyć za pseudokibica i neonazistę Grzegorza Horodkę, którego skazano w związku z bójką przed meczem Dania-Polska w Kopenhadze w 2017 roku - podaje \"Rzeczpospolita\". Nie zaprzecza temu rzeczniczka kandydata na prezydenta.https://wiadomosci.wp.pl/nawrocki-poreczyl-za-neonaziste-sztab-nie-zaprzecza-7158646977915584a ...pięknie cvrwa, pięknie, gdy Dyzma dostanie się do pałacu POlska stanie się oazą faszyzmu niczym przed 1939 r., pedofile w sutannach też zaczną się śmiać bezczelnie przyzwoitym ludziom w twarz... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chociaż przestali zaprzeczać |
Jednak będą zaprzeczać kiedy ujawni się co Alfonsio wyczyniał na bramie stręczycielskiej speluny wespół gangiem sutenerów, wśród których ma dobrych znajomych.. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kolejnym ze znajomych Nawrockiego jest właśnie Grzegorz Horodko, pseudonim \"Śledziu\". To prawdziwa legenda wśród stadionowych chuliganów Lechii Gdańsk, klubu, do którego przywiązany jest Nawrocki. \"Śledziu\" to twardy neonazista utrzymujący międzynarodowe kontakty z przedstawicielami skrajnej prawicy spod znaku swastyki z całej Europy i ze Wschodu. To organizator i stały bywalec koncertów spod znaku \"Blood and Honour\" — hitlerowskiej międzynarodówki, która za swoją nazwę przyjęła motto niesławnej Hitlerjugend. Horodko nie kryje swoich brunatnych fascynacji — na ciele ma wytatuowane swastyki, a także wizerunek Hitlera oraz motto SS \"Meine Ehre heißt Treue\". W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
To już kawalerki nie grzejecie,temat wyczerpany? Teraz na tapecie śledziu? A jaki w occie ,śmietanie,a może po żydowsku? Pajace,oj pajace. Paplakopodobny zatyrasz się do tej drugiej tury a i tak chvj z tego będzie mówiąc w skrócie chvj wielki i dwa bąbelki🤣 Kasia..
|
|
De.wotka jako chvjowa fanka fallusów nie POtrzebuje rzetelnej wiedzy o PiSlamskim Dyzmie, bo gotowa kosztem swoich tęczowych barchanów POprzeć najgorsze zło. Nie wie też, że niejedna kariera rozbiła się o chvjowe sprawki. Zatem mimo iż wyniki pierwszej tury wskazują na wygraną PiSlamskiego Dyzmy to nic jeszcze nie jest przesądzone, a POlacy mają prawo wiedzieć jakie szkaradztwo JarKacz chce POsadzić na prezydenckim stolcu i uczynić go swoim bezwolnym POpychadłem. Prezydent nie może być bowiem uwikłany w środowisku mafijno-przestępczym, albowiem później może być skutecznie szantażowany o wymaganiach etyczno-moralnych nawet nie wsPOmnę. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No właśnie ja nie poprę najgorszego zła.Dla mnie najgorsze zło to w tym zestawieniu bążur. Ten drugi też moim ulubieńcem nie jest, ale w tym wypadku nie mam wyjścia. Nie przyłożę ręki do oddania Polski w łapy bążura. Ty prawisz o bezwolnych POpychadłach? A to kur*a dobre, to tak jakbym głosując na bążura głosowała na rudego, Niemcy i spółkę Sorosa,a to już najgorsza opcja z możliwych. I ty prawisz o etyce i moralności? Uspokój się chłopie,bo już dawno przeszedłeś samego siebie. Kasia..
|
|
tak, tak... kaczka to piękna krowa jest..., a Matecki za ukradzione POlakom 12 mln. nie siedział w pierdlu tylko miejscu internowania... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Proponuję abyś przed pierwszym czerwca zaopatrzył się w pół reklamówki leków na uspokojenie i ciśnienie. Będzie bolało,oj będzie. Kasia..
|
|
Nie ma ludzi idealnych, zawsze wybieramy mniejsze zło. Polacy budzą się i już nie słuchają tzw. autorytetów typu Hartman, Janda itp. Polityka wstydu nie działa. Soros musi mocniej kasą sypnąć, a i to pewnie już nie pomoże. Trzaskowski to leń, przychodzi do pracy na 13, wychodzi o 15-stej. W Warszawie mafia czeczeńska robi co chce. I gdyby byłoby to biedne miasto to dawno by go wyrzucili jak ostatnio tą prezydent z PO w Zabrzu. Jaka musiała być wredna skoro 95% w referendum głosowało za jej dymisją. Ja nie chcę takiego prezydenta Polski, to długopis i żyrandol w jednym. A głupoty gada jak Wałęsa.
|
|
Kłamliwość twoich wywodów udowodnić można choćby na tym przykładzie z Chorzowa. Tam nie odwołano prezydent z PełO, bo ona nie należała do tej partii, startowała z własnego komitetu jedynie z POparciem pejsoliberałów. Dlaczego ona wygrała wybory z PiSlamistką rządzącą Chorzowem od dziesięcioleci..?, bo miasto jest bankrutem i musiało zaciągnąć kredyt w ministerstwie, bo żaden bank już nie chciał POżyczać. I na koniec: w Chorzowie w pierwszej turze zdecydowanie wygrał Trzasek. Tak więc twoja demagogia POsypała się w PiSdu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Co zaś wywodów De.wotki się tyczy, to ja się więcej stresuję np. oglądając mecz Świątkowej, czy Hurkacza, niż obserwując wybory. Moje zaangażowanie zaś wynika z tego, że POlityka jest w kręgu moich zainteresowań, obok sPOrtu, nowinek techniczych, ekologii, profilaktyki pro zdrowotnej... Demokracja ma tę zaletę i wadę jednocześnie, że wybiera większość i choć wadą jest, że głupcy mogą wygrać to jednak reguły tego systemu należy na ogół szanować i akceptować, chyba, że owe zasady są naruszane jak to czynili przez ostatnie 8 lat PiSlamiści. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Demokracja wtedy jest u paplakopodobnego jak wygrywają jego ulubieńcy... Jak wygrywają inni to do urn poszła i wybrała swołocz, zacofanie i katopojeby... Tak wygląda demokracja według małego skv... Kasia..
|
|
Moje tezy okraszone przesadzonymi określeniami POtwierdzają analizy struktury elektoratu kato-prawicy: głównie słabo wykształceni, De.wocyjnie religijni, niezamożni, słabo świadomi w sprawach publicznych przez co POdatni na manipulacyjny POpulizm i teorie sPiSkowe. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |