wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Alfonsio znokautowany u siebie

W Gdyni pierwszą turę wyborów prezydenckich wygrał Rafał Trzaskowski, który uzyskał 46,67 proc. głosów, drugi był Nowogrodzki z wynikiem 16,77 proc.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Alfonsio znokautowany u siebie

Nawrocki ma szanse wygrać. Tendencja jest rosnąca dla niego w mojej opinii. Tak ja to teraz ja widzę teraz.

A Warszawie bążur miał gorszy wynik niż podczas poprzednich wyborów i co oszołomie? Taki dobry gospodarz,to chyba powinien mieć zdecydowanie więcej,a nie mniej.

Kasia..

Jaka to różnica 2%.?!, inni konkurenci, inna frekwencja, a Duduś uzyskał dużo więcej niż Alfonsio. Zatem POparcie Trzaska w stolicy utrzymuje się na wysokim i stałym POziomie.

Kilka dni temu jeszcze śpiewałeś inaczej .Skoro taki dobry gospodarz to nie powinno być spadku ,a wzrost. Ale nie martw się zobacz tutaj jest kapitalny wynik 🤣. Na Białorusi i w Rosji też wygrał 🤣

Tak głosowali więźniowie w Zakładzie Karnym w Wojkowicach na Śląsku.

• Rafał Trzaskowski – 66,28% (226 głosów)
• Sławomir Mentzen – 14,96% (51 głosów)
• Karol Nawrocki – 7,04% (24 głosy)
• Grzegorz Braun – 3,81% (13 głosów)
• Magdalena Biejat – 2,64% (9 głosów)
• Szymon Hołownia – 2,35% (8 głosów)
• Adrian Zandberg – 1,17% (4 głosy)
• Krzysztof Stanowski – 0,88% (3 głosy)
• Joanna Senyszyn – 0,59% (2 głosy)
• Maciej Maciak – 0,29% (1 głos)
• Artur Bartoszewicz – 0%
• Marek Jakubiak – 0%
• Marek Woch – 0%

https://x.com/TGtarnogorski/status/1924398395902325230?t=S32Us3rCqdLOEwtTfb-wRA&s=19

Kasia..

Więźniowie też ludzie, a tam głosuje także personel, strażnicy. Żadna POtwarz, ludzie wszędzie, a szczególnie w zakładach karnych chcą dobrego wymiaru sprawiedliwości, a nie rozpierduchy jakiej dokonali ziobrzyści, widocznie w obecnej koalicji dostrzegają naprawę sądownictwa.
... tu masz coś z czego cieszyć się nie będziesz:
Lider partii Razem wygrywa z kandydatem Konfederacji w dzielnicach: Praga-Północ i Mokotów.

Trzasek wygrał także w kraju papieskim, czyli we Włoszech...

przy takim zaangażowaniu żydobanderowskich mediów,
banków,
korporacji i lóż,
że aż z butów wychodzili, różne tam Sznepff i inna swołocz przywieziona tu na sowieckich czołgach
czy naprawdę uważasz to za sukces ??????????????????

.

Paplakopodobny nie ośmieszaj się... tak, tak ten wynik to dzięki strażnikom więziennym.

Paplakopodobny ja nie mam z czego się cieszyć, bo w drugiej turze będę wybierała mniejsze Raduje mnie tylko to, że bążur dostał po dopie...

Ale jest nadzieja bo Pan Braun obudził Polaków i to będzie rosło w siłę. To jest jedyny człowiek który stał za Polską i Polakami. Wyszydzany,wyśmiewany,karany finansowo. Nie poddał się, nie sprzedał. Sam przeciwko wielu antypolskim kvr....
To jest dla mnie zwycięzca.

Kasia..

Kto dostał PO dvpie..?, żyjesz w matrixie, czy założyłaś tęczowe barchany na łeb zamiast na okazałe dvpsko..?
Nawet w rodzinnej dzielnicy Siedlce Alfonsio został POwalony na glebę nie przebijając się Powyżej 20%. Kto lepiej zna człowieka jak nie jego sąsiedzi.?!
https://dziennikbaltycki.pl/jak-glosowaly-siedlce-to-stad-pochodzi-karol-nawrocki/ar/c1p2-27599281

Natomiast dobry wynik szczęścioboża paradoksalnie zadziała na korzyść Rafała Trzaskowskiego, bo zmobilizuje rozczarowany rządami Tuska i kampanią Trzaskowskiego elektorat, a ten nie pozwoli, aby skrajnie prawicowy polityk urósł w siłę. Jeśli ten liberalno-lewicowy elektorat, który powiedział \"nie podoba mi się Tusk, nie podoba mi się kampania Trzaskowskiego\", zobaczy, że to nie są przelewki i uświadomi sobie, że w 2027 r. przy prezydencie Nawrockim ministrem obrony może być Grzegorz Braun, to ci ludzie zagryzą zęby i po raz kolejny pójdą głosować na mniejsze zło. Paradoksalnie wynik Brauna jest bardzo dobrą informacją dla Rafała Trzaskowskiego

\"Natomiast dobry wynik szczęścioboża paradoksalnie zadziała na korzyść Rafała Trzaskowskiego\"

Ale kvrwa odlot, ale odlot. Zmień dilera, albo bierz połowę. Elektorat Trzaskowskiego to był zmobilizowany, tu procentowo zbytnio mu nic nie dopiszesz.

Ucz się i śpiewaj ....nie płacz kiedy odjadę 🤣

Kasia..

\"bo zmobilizuje rozczarowany rządami Tuska elektorat \"

Nieprawdopodobne, oj nieprawdopodobne według paplakopodobnego to przecież ten król Europy, ten Bóg lewactwa,ten ich Mesjasz ,ostoja i wzór do naśladowania ma niezadowolony elektorat.

Kasia..

De.wotka niczym De.bilka niczego nie POjmuje, tu nie chodzi o elektorat Trzaska, tylko o tych, którzy w pierwszej turze jego nie POparli. To właśnie część z nich, mam nadzieję, że wystarczająca, może w drugiej turze POprzeć Trzaska, żeby zagrodzić drogę bardzo dużemu niebezpieczeństwu jakie grozi POlsce ze strony oszołoma o nazwisku ślubnej oblubienicy Hitlera. Z mojej najbliższej rodziny łącznie ze mną nikt nie głosował na Trzaska, a były może głosy młodszych oddane na Mendę, za to w drugiej zapewnie wszyscy POprzemy bążura.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org