Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam nadzieję, że jest już po Tusku. |
Ten nowy Niemiec nie ma dla niego litości Chodzą słuchy, że Donald Trump przycisnął Niemców, żeby rzucili na pożarcie Tuska. Popatrzcie na fotkę ze spotkania w Kijowie. Czterech polityków skupionych na rozmowie, zaś nasz krul ubu przywódca partyjno-rządowy o skrzywionej sylwetce i wyglądzie obwiesia podziwia...żyrandol. Piąte koło od wozu w tym gronie? komentarze z netu: O czymkolwiek by ta czwórka polityków rozmawiała, to dla naszego lenia patentowanego udręka, bo mógłby sobie przecież w tym czasie popykać w ping-ponga z osobistym paziem, czyli z Pogłosem. Co w tym TOWARZYSTWIE Robi TUSK ?? , ------ Ukraińcy jednak nie mają KOMPLETNIE WYCZUCIA POLITYCZNEGO !!!!! , ------ trzeba być naprawdę Idiotą? , aby Zapraszać w tej Sytuacji człowieczka, na widok Którego TRAMP dostaje BIAŁEJ GORĄCZKI ?? , ----- Myśleć że TRAMP , który w krótkim odstępie Czasu Przeżył DWA ZAMACHY! , w tym ten Pierwszy to istny CUD !! , ------ będzie TOLEROWAŁ Premiera który Nawet dajmy to, dla ŻARTU , ------- przystawił mu PISTOLET do PLECÓW ! , ------ to trzeba być naprawdę Idiotą ? Charakterystyczne zdjęcie Tuska !!! Siedzi na półdupku na rancie kanapy, czyli jak zawsze na aucie.....🙈!!! Jak go nie poklepują, to ustawiają w kącie. Tylko w Polsce Tusk wykazuje \"przewodnią siłę\" destruktora i demoluje energicznie CPK i inne planowane inwestycje, które miały służyć nam, Polakom. Czy zatrzymamy Trzaskowskiego👹, zastępcę Tuska👹 przed \"zamknięciem systemu\" ? 18 maj 2025 roku, to bardzo ważna data dla naszej historii. Czy oddamy Niemcom i Sorosom Polskę....... Czy zachowamy Niepodległość i wybierzemy Polaka-Karola Nawrockiego😁!!!! Jest tego więcej. Widać, że cierpliwość narodu się skończyła. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam nadzieję, że jest już po Tusku. |
paplak wciąż używa różnych form aby jak najbardziej szkodzić katolikom. Używa różnych papug w tym celu. A #Lobo to nowa forma. Podszywa się nim pod katolika sam będąc konuchem. Więc łatwo dekonspiruje się ... Podlasie nie jest ciemne paplak. Podlasie nie jest ciemne! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkrPAina! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
towarzyszko lobo, przyznaj się, że kochasz się w rudym. Nie ma dnia i nocy, nie ma godziny, abyś o rudym nie myślała Już ci się znudził odbyt obsypany łupieżem. Tylko rudy, rudy, rudy. Miłość w najczystszej postaci. Muszę cię zmartwić, rudy to hetero, a nie jak twój idol łupieżowy. Też jesteś tej samej orientacji seksualnej co obszczany łupieżowy? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Usłyszałem właśnie, że nowy kanclerz szykuje jakiś pakt, który ma ostatecznie załatwić problem nachodźców w Niemczech (czyli obdarować tym problemem Polaków). To dopiero jest bomba. To jest potencjalnie najgroźniejsza kwestia teraz dla Polski. Takie mam przeczucie. Tak więc miałem rację pisząc przed wyborami - nie głosujcie na folksdojcza, bo reparacje i fundusze KPO dostaniecie od Niemców w murzynach. I co - a nie mówiłem? Ale jeszcze macie szanse to naprawić. W dzień 105 rocznicy urodzin JPII pójdziemy oddać głos na nowego prezydenta. PiS znowu śpi, nikt niczego nie robi. Magda Ogórek puściła wczoraj na twitterze film, jak lata w jakiejś czerwonej szmacie dookoła Collosseum i zapytała czy ładnie wygląda, a wszyscy, że cudownie. Tym się zajmują ludzie PiS na tydzień przed wyborami. Bo i tak wiedzą, że Amerykanie za nich załatwią sprawę. Nie wątpię w moce Trumpa, ale mimo wszystko zachęcam wszystkich żeby masowo poszli oddać głos na Karola Nawrockiego bo widać, że będą stosowane teraz wszystkie chwyty przeciwko niemu i potrzebuje tego wsparcia, najlepiej jakby wygrał w pierwszej rundzie. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
towarzyszko lobo, ty słyszałaś? W dvoie Piotrowicza, gdzie siedzisz, to jeszcze coś , prócz kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiku czerwonych, komunuistycznych, PiSdowskich świń oderwanych od koryta, słychać? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Robercie dlaczego schodzisz na tak żenujący poziom? Bo wprawdzie w PiS jest nieco ludzi PZPR nieboszczki ale... - nawrócić na polskość jest dozwolone zawsze i wszędzie oraz - cała rewolucja październikowa Tuska sformalizowana 13 grudnia opiera się na betonie postkomunistycznym /np. nadzwyczajna kasta/ ... A po piąte kwiku nie ma i nie będzie bo - albo wyjedziecie po zwycięstwie prawego Polaka z Polski albo przyniesiecie w zębach zobowiązanie do Polskości ... Robercie stać ciebie na więcej. A za tę żenadę wstydź się ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Obejrzyj sobie ten film - widać tu jak Niemiec odpędza Tuska od siebie - ić stont bo tu panowie rozmawiają. A Tusk rozzłoszczony tylko macha ręką i wściekły odchodzi. Taka jest ranga Tuska w Europie. Chłopak na posyłki. https://www.youtube.com/watch?v=xN1-WB36ySY — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Masz wolne 400 tysięcy Euro? Możesz spróbować wygrać wybory Prezydenckie w Polsce. Że niemożliwe? Ech, człowieku małej wiary... Ktoś spróbował: [urlhttps://tiny.pl/vt78m-9v Sprawa powoli się rozkręca. Jak to mawiają - jest rozwojowa... Ktoś opłacił straszną ilość ogłoszeń. Ogłoszenia reklamowały wice-Tuska a krytykowała Mentzena i Nawrockiego - i to w sposób który miał obrażać i grać na najniższych instynktach. Reklamy nie były podpisane przez żaden z komitetów. Powiązania osób które wedle WP i OKO to realizowały są jednoznaczne. Mleko się rozlało... Wyszło chyba przypadkiem jako przygrywka dla \"wariantu Rumuńskiego\". I o tym właśnie są te wybory aby takich numerów nie było. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych, PiSdowskich świń się niesie. Jak tylko hajhitler, kumpel bandziorów i alfonsio nie dostanie się do pałacu prezydenckiego, to I sektretarz KC PZPR-pis nie będzie miał tam swojego burka łańcuchowego, gotowego jemu lizać nogi. Aj waj będzie? Nic nie będzie. Będzie szansa na to, że PZPR-pis się rozpievdoli i pójdzie w niebyt. W PiSdu. Ostatni bastion komunizmu i agenda ruskiego KGB pójdzie w niebyt. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
![]() — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Nie rozumie Cywilizacji Europejskiej i serwuje moralność Sanhedrynu ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Nie będą uczyć nas historii Niemcy ani Żydzi! Nie będą naszych dzieci wychowywać i tolerancji uczyć dewianci! Nie będą! I nie będzie nam eurokołchozowa rada komisarzy ludowych tłumaczyła, jak mamy się rządzić we własnym państwie. STOP segregacji sanitarnej, precz z WHO! STOP ukrainizacji Polski! I STOP bonderyzacji polskiej racji stanu! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |