środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najwyższa sejmowa ranga nie zrobi z osła mustanga

O czym mogliśmy się przekonać obserwując wczorajszą debatę prezydencką i udział w niej marszałka rotacyjnego Hołowni. Nie wiadomo właściwie co powiedzieć. Myślę, że jego zachowanie ostatecznie wskazuje na to, dlaczego został usunięty z zakonu i to dwa razy. Przypuszczam, że po wstąpieniu do nowicjatu od razu zachowywał się jak by był przeorem.

Nie rokuje to dobrze, bo widzimy, że człowiekowi temu nijak i żadnymi argumentami do rozsądku przemówić nie można. Kradł czas w debacie, przerywał innym kandydatom, ignorował pytania, próbując – bez związku – mówić o kawalerce Nawrockiego. Ignorował krytykę i sugestie, by się jednak uspokoił.

Nie to jest jednak najważniejsze, ale sam fakt, że Szymon Hołownia się w polityce znalazł i odnalazł.

Bo co innego być w zakonie, nawet takim jak Dominikanie, a co innego być w sejmie, gdzie każdy degenerat znajdzie poparcie, bo jest potrzebny w różnych głosowaniach. I mowy nie ma, by ktoś tam wprowadził jakieś ograniczenia, no chyba że sam Hołownia, który ma najwyższą sejmową rangę. To jest sytuacja dość niebezpieczna dla nas wszystkich. I jeszcze raz wskazująca na to, że tylko czynniki zewnętrzne mogą stabilizować sytuację w Polsce.

Co podkreśla wagę wizyty Karola Nawrockiego w Białym Domu.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA
===================================================

- po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza ….

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najwyższa sejmowa ranga nie zrobi z osła mustanga

Proszony byłeś paplak @Lobo
aby nie obrażać wciąż katolików
i aby nie ośmieszać też Pisowców.
...
Bo Podlasie nie jest ciemne
Więc i nie “jest tegies”

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkrPAina!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
https://encrypted-

hajhitla wdvpokrato, agencie Moskwy. Jak długo będziesz brunatno - czerwona ***** obrażać Polskę i Polaków? Jak długo będziesz srał na wiarę rzymsko-katolicką? Ile ci brunatno-czerwona szmato płaci Putin? Bo jeżeli robisz to za darmo, z wyrafinowaniem, bezczelnie, to powyższe epitety są dla ciebie pochwałą.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Pójdź paplak do szpitala i zgłoś się
do pana Jerzego- Asystenta pacjenta.
Pomoże znaleźć właściwego lekarza

Ty masz mętne pojęcie o Kościele katolickim
a ja nie znam się na musztrze Hitlerjugend

”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Nie wiem (jeszcze) jakie jest drugie dno nieobecności na debacie Trzaskowskiego.

Być może już zupełnie wymiękł i nastąpi podmiana na inną „ostatnią szansę układu”. Byłaby to podmiana na smerfa ważniaka Hołownię, bo nikt inny już w rachubę nie wchodzi.

To byłoby łatwe do zrobienia, bo wymagałoby raptem rezygnacji Trzaskowskiego. Reszta „zrobiłaby się sama”.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

tak że ten tegies …

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

tak że ten tegies …

przekazałeś już mieszkanie Nawrockiemu ?

obiektywny realista

Jeśli ukradnę rower i nie mam do niego siodełka , a potem oddam go na cele charytatywne to jestem bohaterem czy złodziejem? Tak tylko teoretycznie pytam Dla \"kolegi\" z Gdańska?

obiektywny realista

Na Trzaskowskiego grają - Hołownia, Stanowski, Braun i Senyszyn, natomiast Jakubiak jest bardzo wyraźnie po stronie Nawrockiego.

Co do reszty trudno powiedzieć.

A sytuacja jest coraz to trudniejsza:

Atak nożownika w Niemczech. Nie żyje 41-letnia Polka

Tragedia w Krefeld w Niemczech. W wyniku ataku nożownika zginęła 41-letnia Polka. Sprawcą ma być 25-letni Afgańczyk. Policja zatrzymała agresora.

Atak siekierą na UW. Sprawca uciął głowę przypadkowej ofierze.
Tzw. młody wykształcony z dużego miasta.

Cyba wyszedł na wolność.

Nawrocki powinien natychmiast wzmocnić ochronę osobistą.

tak że ten tegies …

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org