Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najwyższa sejmowa ranga nie zrobi z osła mustanga |
O czym mogliśmy się przekonać obserwując wczorajszą debatę prezydencką i udział w niej marszałka rotacyjnego Hołowni. Nie wiadomo właściwie co powiedzieć. Myślę, że jego zachowanie ostatecznie wskazuje na to, dlaczego został usunięty z zakonu i to dwa razy. Przypuszczam, że po wstąpieniu do nowicjatu od razu zachowywał się jak by był przeorem. Nie rokuje to dobrze, bo widzimy, że człowiekowi temu nijak i żadnymi argumentami do rozsądku przemówić nie można. Kradł czas w debacie, przerywał innym kandydatom, ignorował pytania, próbując – bez związku – mówić o kawalerce Nawrockiego. Ignorował krytykę i sugestie, by się jednak uspokoił. Nie to jest jednak najważniejsze, ale sam fakt, że Szymon Hołownia się w polityce znalazł i odnalazł. Bo co innego być w zakonie, nawet takim jak Dominikanie, a co innego być w sejmie, gdzie każdy degenerat znajdzie poparcie, bo jest potrzebny w różnych głosowaniach. I mowy nie ma, by ktoś tam wprowadził jakieś ograniczenia, no chyba że sam Hołownia, który ma najwyższą sejmową rangę. To jest sytuacja dość niebezpieczna dla nas wszystkich. I jeszcze raz wskazująca na to, że tylko czynniki zewnętrzne mogą stabilizować sytuację w Polsce. Co podkreśla wagę wizyty Karola Nawrockiego w Białym Domu. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najwyższa sejmowa ranga nie zrobi z osła mustanga |
Proszony byłeś paplak @Lobo aby nie obrażać wciąż katolików i aby nie ośmieszać też Pisowców. ... Bo Podlasie nie jest ciemne Więc i nie “jest tegies” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkrPAina! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin https://encrypted-
|
|
hajhitla wdvpokrato, agencie Moskwy. Jak długo będziesz brunatno - czerwona ***** obrażać Polskę i Polaków? Jak długo będziesz srał na wiarę rzymsko-katolicką? Ile ci brunatno-czerwona szmato płaci Putin? Bo jeżeli robisz to za darmo, z wyrafinowaniem, bezczelnie, to powyższe epitety są dla ciebie pochwałą. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Pójdź paplak do szpitala i zgłoś się do pana Jerzego- Asystenta pacjenta. Pomoże znaleźć właściwego lekarza ![]() Ty masz mętne pojęcie o Kościele katolickim a ja nie znam się na musztrze Hitlerjugend ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nie wiem (jeszcze) jakie jest drugie dno nieobecności na debacie Trzaskowskiego. Być może już zupełnie wymiękł i nastąpi podmiana na inną „ostatnią szansę układu”. Byłaby to podmiana na smerfa ważniaka Hołownię, bo nikt inny już w rachubę nie wchodzi. To byłoby łatwe do zrobienia, bo wymagałoby raptem rezygnacji Trzaskowskiego. Reszta „zrobiłaby się sama”. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
tak że ten tegies … przekazałeś już mieszkanie Nawrockiemu ? obiektywny realista
|
|
Jeśli ukradnę rower i nie mam do niego siodełka , a potem oddam go na cele charytatywne to jestem bohaterem czy złodziejem? Tak tylko teoretycznie pytam Dla \"kolegi\" z Gdańska? obiektywny realista
|
|
Na Trzaskowskiego grają - Hołownia, Stanowski, Braun i Senyszyn, natomiast Jakubiak jest bardzo wyraźnie po stronie Nawrockiego. Co do reszty trudno powiedzieć. A sytuacja jest coraz to trudniejsza: Atak nożownika w Niemczech. Nie żyje 41-letnia Polka Tragedia w Krefeld w Niemczech. W wyniku ataku nożownika zginęła 41-letnia Polka. Sprawcą ma być 25-letni Afgańczyk. Policja zatrzymała agresora. Atak siekierą na UW. Sprawca uciął głowę przypadkowej ofierze. Tzw. młody wykształcony z dużego miasta. Cyba wyszedł na wolność. Nawrocki powinien natychmiast wzmocnić ochronę osobistą. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |