Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moherowe berety i leśne dziadki- chętnie zapłacę za wasz czynsz , jak mi przePiS ujecie swoje mieszkania. |
... warunek : wydziedziczyl Nawrot notarialnie twoją rodzinę, najlepiej jakbyś był alkoholikiem czy niepełnosprawny umysłowo. schorowany dziad po 75+ ... spełniasz te warunki ; przekaż mi swoje mieszkanie, zapłacę za ciebie za miesięczny czynsz i media dam i na lekarstwa, ot, czasem na święta dorzucę paczkę żywnościową obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moherowe berety i leśne dziadki- chętnie zapłacę za wasz czynsz , jak mi przePiS ujecie swoje mieszkania. |
|
Re: Moherowe berety i leśne dziadki- chętnie zapłacę za wasz czynsz , jak mi przePiS ujecie swoje mieszkania. |
było to niebyło, ale tam PISdzia swołocz brudne łapy dokładała obiektywny realista
|
|
...zamiast czyściciela kamienic mamy czyściciela bloków... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no teraz logiczne ; swego czasu ponad 70cio letni dziadek, alkoholik, z trudem poruszający się o kulach, z kryminalną przeszłością, ZERO oszczędności , ba - długi w opłatach za czynsz i media , dziadek, jak sam pisał ; żyjący z zasiłku za 600zł. ... swoją drogą miał dostęp do Internetu ; i jednak udzielał się w mediach społecznościowych ; ( widać beneficjent PFRON i dostał dofinansowanie do telefonu komórkowego, jak i do zakupu komputera oraz coś tam chyba na abonament ? ) Wkład własny nie był wtedy wymagany.!!! ...odpowiednio ktoś dziadkowi musiał wtedy jednak pomagać a JEDNAK ; PiSał nieprzychylne posty PiSowi , popierał WOŚP , krytykował PiS ,itp... ... i został świadomie darczyńcą Nawrota , nie wiedział, że to gostek o typowo PiSowskich zapędach ? obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |