Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JA się z Miśkiem zgadzam |
Misiek, ja się z tobą zgadzam i wielu też! Kamiński pytany, kto jego zdaniem wygra wybory prezydenckie, odparł, że w tej kwestii jest u niego „duża sprzeczność pomiędzy sercem i intuicją”. - Intuicja mi podpowiada, że dzisiaj faworytem tych wyborów jest Nawrocki - powiedział. W jego przekonaniu „jeżeli druga tura wyborów zostanie skonstruowana wokół umownego referendum - za czy przeciwko rządowi, to los Rafała Trzaskowskiego jest godny pożałowania\". - Rząd jest dzisiaj niepopularny i bardzo trudno będzie zbudować wokół takiej osi strategię zwycięstwa - dodał. https://tvn24.pl/polska/michal-kaminski-intuicja-mi-podpowiada-ze-faworytem-wyborow-jest-karol-nawrocki-st8391473 Rząd jest niepopularny? E - no co ty Misiek, przecież walczy z kobietami przy pomocy kajdanek zespolonych, wypuszcza mordercę na wolność, czyli do MOPS. Mało? A sukcesy gospodarcze? Przecież jest lepiej, więcej i taniej! Ceny nie rosną a inflacja znikła tak jak kolejki do lekarzy za dotknięciem Czarodziejskiej Różdżki. Polska się uśmiecha, 100 konkretów już dawno zrealizowano! Panie Miśku Kamiński, mniej defetyzmu,więcej optymizmu! Heheheheheheheheheheheheh! Amen! ![]() Tak że ten tegies .... ======================== z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JA się z Miśkiem zgadzam |
Znów napisał sobie nam tu paplak że popiera Nawrockiego jako #Lobo Ale to nie może być prawda przecież ... Bo w religii katolickiej są niuanse- paplak który nie pojmiesz swoim komuszym łbem ... Zaloguj się więc jako jakiś Rumcajs no i zmień cytat z Pisma św. na jakiś przyspiewek. O góralu na ten przykład /któremu nie żal wracać do ... hal/
|
|
|
Oczywiście, że się z Miśkiem zgadzasz. Oboje byliście, jesteście i będziecie ruxani przez towarzyszy z PZPR-pis. Przy czym Misiek był ruxany przez szpiega Moskwy Maciorowicza, a ty przez Piotrowiczów z PZPR-pis byłaś, jesteś i będziesz ruxana. Boś PiSda. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Maliszeski, publicznie ciebie pytam, czy ty nie możesz ukrócić harców tego padalca kartofla? Przecież on ci tu robi gnój z tego zapyziałęgo forum, nie wsztyd ci? A może boisz się, bo on jest żymianin, co? [To spekulacja i opinia, jak zwykle, a nie „mowa nienawiści”. Obywatele mają prawo do spekulacji i opinii na temat publicznych osób: to część wolności słowa. Mamy również prawo do kwestionowania nowych historii. Prawo nie wymaga od nas, abyśmy wierzyli we wszystko, co nam powiedziano.] ![]() Tak że ten tegies .... ============== z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |