Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiceprezes Koła PZN w Łomży Krzysztof Szymanowski - |
Wiceprezes Koła PZN w Łomży Krzysztof Szymanowski - Jest osobą ociemniałą, wzrok zaczął tracić stopniowo 30 lat temu na skutek choroby – wysokiej krótkowzroczności, która przyczynia się do odwarstwienia siatkówki. Szczególnie w dzisiejszej dobie rozwoju techniki, zwłaszcza tej elektronicznej. Dziś niewidomy ma swobodny kontakt ze światem, ja mam np. iphone udźwiękowionego z aplikacją, która pozwala na odczytywanie skanowanego tekstu, rozróznianie kolorów, natężenia światła, rozpoznawanie banknotów, itp. – chwała mu za działania na rzecz niewidomych ! ... ps: a tak nota bene, p. krzysztof nie udziela się na forum 4lomza ...jako...aparat, Buberas itp... ? sorry, jak niewłaściwe skojarzenie w tym przypadku, a może to prawda ? zbieżność nazwiska i faktów ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiceprezes Koła PZN w Łomży Krzysztof Szymanowski - |
kalam,Edward18, aparat, Buberas itp... ......................................................... Góra Bony - czyj niedokończony dom? Autor: kalam Data: 31-05-10 09:02 ps. pewnie padna pytania skąd to wiem, to od razu odpowiadam, mieszkam niedaleko ;) (sam mam syna, może i nie mam z nim ani jednej wspólnej niteczki DNA)- tu jako Autor: Edvard18 ... :\" pozdrawiam też ludzi którzy mieli ze mną kontakt i nie musieli mi wydawać paru groszy czy tam złotówek reszty, kto chce i wie coś o mnie i z kim gdzie robiłem, może popytać ludzi, którzy troszeczkę o mnie wiedzą, no i pewnie ludzie którzy nie musieli wydawać tych paru żelaznych krążków z wybitymi cyferkami i godłem w koronie na rewersie domyślają się kim jestem), \"- ślepego oszukiwali ? poczytajcie jak pisał kalam vel Edward18 ; https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=580011&t=579688 https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=561322&t=561322 obiektywny realista
|
|
Nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś o tak durnych POglądach mógłby pełnić jakąkolwiek funkcję w publicznym stowarzyszeniu. W jakimś dewocyjnym kółku parafialnym może tak, ale też do czasu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
jaruś zboczeńcu, padło ci na łeb totalnie.
|
|
Podobno swego czasu był pacjentem na oddziale kardiologii w Szpitalu im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży ? ... teraz spokorniał, a tak swego czasu pluł na opiekę medyczną w tej placówce ? https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=580011&t=579688 https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=561322&t=561322 ...no może to ploty i pomówienia ? a niech się może wypowie w tej kwestii ktoś z personelu medycznego , kto go pamięta ? obiektywny realista
|
|
Ale nie był zomowcem.
|
|
Autor: aparat ZAPRZECZ PUBLICZNIE, ŻE TO NIEPRAWDA ! ...sorry ty to nie p. Krzysztof Szymanowski obiektywny realista
|
|
haha swego czasu chwaliłeś się, że w czasach PRLu byłeś kierowcą jakiegoś tam generała i miałeś \"wzorkę :) haha komuchy musieli cię dobrze sprawdzić , pod względem poglądów politycznych itp... obiektywny realista
|
|
Tak, - Romla.
|
|
SORRY, też nie mieści mi się w głowie, aby taka ślepa kanalia o skrajnie debilnej postawie, mogłaby pełnić jakąkolwiek funkcję w publicznym stowarzyszeniu. Skojarzenia itp...sorry - Wiceprezes Koła PZN w Łomży Krzysztof Szymanowski - pisuje na 4lomza jako m.in. autor \"aparat\" ? obiektywny realista
|
|
aparat - ślapa MENDO - ... a mam odszukać w archiwum , jak chwaliłeś się swoją służbą wojskową w czasach PRLu ? obiektywny realista
|
|
Tylko nie pomyl, ze swoim pedofilskim archiwum.
|
|
NIE ODPOWIADASZ NA ZASADNICZE PYTANIE! odwracasz kota ogonem! ŚLEPY CHOJU :))) ... mendo, w PRLu , woziłeś aparatczyka/generała czy nie ? dopę lizałeś wtedy komunie ? ... na \"szoferaka \" wtedy SB nie brało ludzi z łapanki ! ... ślepa Qrwo wszak sam pisałeś, że później , wyjechałeś za zasługi dla PRLu , na kontrakt do Libii - za i z rekomendacją PZPR ! obiektywny realista
|
|
aparat NIE ODPOWIADASZ NA ZASADNICZE PYTANIE! ... jesteś Wiceprezesem Koła PZN w Łomży ??? obiektywny realista
|
|
hahaha aparat wyprze się tu jak żaba błota ?:) obiektywny realista
|
|
aparat NIE ODPOWIADASZ NA ZASADNICZE PYTANIE! ... jesteś Wiceprezesem Koła PZN w Łomży ??? obiektywny realista
|
|
|
|
... obiektywny realista
|
|
. obiektywny realista
|