Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zacny wuj JarKacza |
Jarku, mów mi wuju O pokrewieństwie z Jarosławem Kaczyńskim Giertych wspominał już w 2019 r. \"Drogi Jarku! Pewnie się zdziwisz, że piszę na ty, ale przesłano mi, Kochany Kuzynie, wywód genealogiczny Minakowskiego, z którego wynika, że mój prapraprapradziadek Kacper Kazimierz Saski był prapradziadkiem Jadwigi Sarć, która wyszła za Stanisława Święckiego, którego brat Czesław Święcicki ożenił się z Kazimierą Jasiewicz, która była siostrą Aleksandra Jasiewicza, twojego Kuzynie dziadka\". W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zacny wuj JarKacza |
![]() Czyż plan Hitlera dla Polski nie jest wciąż aktualny? Dziś ze wspomaganiem Koalicji 13 Grudnia komisarzy Unii antyEuropejskiej Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
![]() Czyż plan Hitlera dla Polski nie jest wciąż aktualny? Dziś ze wspomaganiem Koalicji 13 Grudnia komisarzy Unii antyEuropejskiej Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
hajhitlerze wdvpokrato, pytał się ktoś brunatna ***** o zdanie szwabsko - ruski pomiocie? Od kiedy brunatno-czerwonym kvrwom, opłacanym przez Putina tak na Polsce zależy. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
A w temacie. Fakt, im mniejszy kundel, tym głośniej szczeka, Ba, ujada. Ale to tylko kundek, burek łańcuchowy Putina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |