Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzi o Nawrockim : \"Sztucznie wypromowany przez PiS\" |
Przyszedłem, żeby usłyszeć coś o jego programie, ale nie powiedział nic konkretnego, dlatego oceniam całe to spotkanie negatywnie. Liczyłem na to, że wspomni coś o swoich planach, a zamiast tego odwoływał się tylko do postaw, które każdy zna. Za dużo lania wody z jego strony — stwierdził Kacper. Jego zdaniem Nawrocki jest \"fałszywy\". — Mówi, że jest bezpartyjny, ale wiadomo, że jest ze środowiska PiS-u. Gdybyś kilka miesięcy temu zapytała kogoś, czy wie, kim jest Karol Nawrocki, to nikt by nie wiedział. Został sztucznie wypromowany przez PiS, by być ich przedłużeniem u władzy. Poza tym jego nastawienie do migrantów jest zbyt prawicowe. Moim zdaniem jako kraj powinniśmy być bardziej na wszystko otwarci — wyjaśnił 18toletni Kacper. ------------- Mateusz także uznał, że \"zabrakło konkretów\". — Oglądałem debaty, czytałem jego program wyborczy w internecie. Chciałem zobaczyć, czy coś o nim powie. Niestety nic takiego się nie wydarzyło. Podobało mi się, że mówił o postawach patriotycznych, ale wolałbym usłyszeć jakieś rzeczywiste obietnice — powiedział 18-latek. Jak ocenił skandowanie \"Tu jest Polska\"? — Uważam, że patriotyzm jest ważny i należy kochać swój kraj, ale też bez przesady — nie można popadać w nacjonalizm. Nawrocki mówi \"po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy\" — to jest trochę nie w porządku wobec ludzi innych narodowości, którzy mieszkają w Polsce. Nie możemy o nich zapominać. obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzi o Nawrockim : \\\"Sztucznie wypromowany przez PiS\\\" |
Należy JarKaczowi POdziękować, że narzucił PiSlamistom tak nędzną kreaturę, która nie może przebić się w sondażach do skali POparcia kaczej partii. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No tak, ale przynajmniej nie musi udawać kogoś , kim tak naprawdę nie jest i nigdy nie był. ja
|
|
Doprawdy, a nie udawał Batyra i jeszcze usiłował zaprzeczać..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |