czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trampek zrobił Dudusia w bambuko

Ministerstwo obrony USA rozważa wycofanie nawet 10 tys. żołnierzy z Europy Wschodniej. Dyskusje - jak przekazała telewizja - dotyczą redukcji wojsk USA stacjonujących w Rumunii i Polsce.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trampek zrobił Dudusia w bambuko

Wystrychnięty przez Trampka na dudka już się gęsto tłumaczy:
https://wiadomosci.wp.pl/relokacja-armii-z-jasionki-duda-zabral-glos-7143879136623552a

\"Ministerstwo obrony USA rozważa wycofanie nawet 10 tys. żołnierzy z Europy Wschodniej\"

Cóż za fantastyczna wiadomość,oby jak najszybciej. Najlepiej wszystkich niech wycofa. Każde państwo ma mieć silną armię, ale swoją, nie cudzą na własnym terytorium!

Kasia..

W zamian, szkopy będą gościć na Litwie.
W liczbie 5000.

co ta Debika bredzi ?

PIĄTA KOLUMNA PUTINA!
MARKIETANKA Z KONFY BRAUNA !

... czyli co ? NATO jest be ?

hahaha - sami możemy się przeciwstawić potencjalnemu atakowi Rosji na Polskę ?

obiektywny realista

RUSKA SZMATO !
gdyby nie zaangażowanie NATO
już byśmy mieli w Polsce zielonych ludzików,
póżniej sowiecką okupację

obiektywny realista

\"Od dziś 45. Brygada niemieckiej Bundeswehry, działająca na Litwie, została oficjalnie włączona do służby. W ubiegłym roku Niemcy wysłali tam pierwszych żołnierzy. Pełną gotowość bojową brygada NATO ma osiągnąć w 2027 roku. To pierwszy raz od czasów II wojny światowej, kiedy niemieccy żołnierze stacjonują poza granicami kraju podczas stałej misji.\"

\"Za dwa lata brygada będzie liczyć pięć tysięcy żołnierzy – to docelowa liczba.\"

Ze szkopami to raczej smutne wspomnienia się wiążą.

Trzeba mieć nadzieję że przez dwa lata coś się zmieni. A na początek uj strzeli ten cały lewacki euroburdel.

Kasia..

Rząd polskojęzyczny w panice tłumaczy, że U$A wcale nie opuszcza lotniska Rzeszów-Jasionka tylko „Relokuje wojska”, mimo że oznacza to zupełnie to samo ale ładniej brzmi. Relokację czyli zmianę miejsca stacjonowania przeprowadza się przed atakiem i spodziewanym odwetem w celu utrudnienia zniszczenia swoich wojsk.

http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0

Autor: bob
nie sraj ogniem, bo sobie dopę sparzysz :)

... i nie pisz bzdur ;

pamiętam debilu ,w ostatnich dniach pisałeś, że USA i CIA
popierają ISIS !!!!

obiektywny realista

Zapisuj to, może zmądrzejesz.

http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0

paplak, się Dziwisz? Podobno Trampek lubi twardych facetów. Np. takich jak Putin, a nie burków łańcuchowych, które liżą buty swoich panów jak długoPiS. Nie po burek łańcuchowy I sekretarz KC PZPR-pis stał pod drzwiami Trampka godzinami, aby pogadać z jego sekretarzem 9 minut. Bo wiadomo, gdzie jest stolica I sekretarza KC PZPR-pis i jego podnóżka. WIADOMO. W Moskwie.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Każdy post Autor : deokraty , to bełkot kretyna -
ruskiej onucy,
zwolennika oszołoma BRAUNA !

obiektywny realista

De.wotka liczy na to, że ruskim sołdatom sPOdobają się jej tęczowe barchany i stanie się ich maskotką zamiast ofiarą.
Każdy kto bredzi takie banialuki jak De.wotka i jej ślepe chviszcze nie ma zielonego POjęcia na czym POlega obecność wojsk USA i jak jest ich rola, że np. nie możliwości ich zastąpienia ze względu na specjalistyczne wyPOsażenie baz i unikalny sprzęt. Nie ma żadnej możliwości w rozsądnej perspektywie całkowicie uniezależnić się od sił USA, którzy obecni są w całym cywilizowanym świecie, bez drastycznego obniżenia zdolności obronnych.

Paplakopodobny postrasz babkę prądem, może ją wystraszysz.

Te starszenie Putinem się jeszcze nie znudziło?. Putin najeżdża Polskę, Putin już jest blisko, coraz bliżej...A Putin tak wejdzie do Polski jak ty w oblubienicę stary capie! On tu kuźwa najzwyczajniej w świecie nie ma czego szukać,a nie potrzeba mu kolejnego konfliktu! Chyba, że ktoś usilnie z uporem fanatycznego maniaka będzie nadal kąsał za nogawki,lub podżegacze wojenni zrobią prowokację.

Wtórują i tak

\"Jeśli Ukraina padnie następni jesteśmy\"

O taaaak,a teraz wychodzi na scenę ukraiński satyryk i krzyczy dej, dej,dej,bo my walczymy za całą Europę, Polska będzie następna...a stado pożytecznych idiotów wtóruje żeby wam bomby nie spadały,ta wojna jest także wasza. Idi na uj!

Kasia..

Jeśli ktoś jeszcze nie wie jak wygląda Putinowska onuca, taka sowiecka, mentalna kurtyzana, niech sPOjrzy na ten syf wylewany przez De.wotkę na tym forum. WyPiSuje ona bowiem bzdury wbrew oczywistym faktom dnia dzisiejszego jak i w oderwaniu od bolesnej, niedawnej historii POlski.

Szalony pomarańczowy półdebil Trump uderza cłami w europejska branże motoryzacyjna !!!!!
Polska to gigant w motoryzacji !. Polska jest 7-mym na świecie i 2-gim w Europie producentem części samochodowych
W tej branży pracuje 400 tysiecy Polaków !!!!!
Fabryki w Niemczech Francji Hiszpanii we Włoszech używaja polskich części !!!!
Tylko debile z hit.er -jugend z konfy zdrajcy albo pisowski głupek może wspierać i bić brawo Trampowi i traktować obłąkanego jako normalnego.
Choć jak karla Kaczyńskiego upośledzonego mają za wodza i Boga to i pomarańczowego ruska trampa tolerują.

caractère allemand

Coraz więcej miliarderów popierających Donalda Trumpa zaczyna wyrażać swoje niezadowolenie z polityki handlowej prezydenta USA — donosi we wtorek \"Washington Post\". Dziennik ostrzega, że ruchy podejmowane przez amerykańskiego przywódcę mogę doprowadzić do \"zamrożenia amerykańskiej gospodarki\".https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/miliarderzy-odwracaja-sie-od-donalda-trumpa-wszystko-przez-cla/qn8gm5s,79cfc278

Paplak oczywiste fakty to są takie żeś pier*olony antypolskiiii szkodnik i tyle!

Kasia..

...tylko tyle..?, jestem zawiedziony, stać cię na więcej, za młodu byłaś POdlejsza i obdarowywałaś adwersarzy żydowskimi czerwonymi gnidami...

Wybacz jak liczyłeś na więcej,troszkę zajęta byłam.... I tak tylko w wolnej chwili zaglądałam. Że czym kłamliwy skv...? \"Żydowskimi, czerwonymi gnidami\" ? Dawaj oszczerco te wpisy .

Nie myśl kłamco, że jak coś powtórzysz po stokroć to raptem staje się prawdą! Chyba że w twoich ulubionych księgach u mnie czegoś takiego nie ma! Kłamstwo zawsze pozostanie kłamstwem!

Ja twoje wpisy o pisowskiej kurwi*e i nie tylko mam dokładnie zapamiętane w odpowiednim miejscu,a twoje łgarstwa to wsadź sobie w dopę! Znane mi są od dawna.

Wiek mi podliczasz? Pisałam ci już wielokrotnie że moja Mama jest młodsza od ciebie. I absolutnie nie wiek jest twoim szkaradztwem ,bo wiek żadnemu człowiekowi ujmy nie przynosi. Twoim szkaradztwem jest to co sobą reprezentujesz i jaki masz stosunek do Polski i Polaków!

Kasia..

no ciekawe,
na jakiej podstawie De.wotka twierdzi, że zna paplika i jego rzeczywisty wiek ?

obiektywny realista

Bo świat De.wotki opiera się na plotkach i odkąd Kmiocic naPiSał, że jestem Władkiem, mimo, że POtem to zmienił na administratora POrtalu, a ja dla prowokacji umieściłem zdjęcie tego pierwszego, ta idiotka stale i wciąż identyfikuje mnie z tą zacną osobą co stanowi dla mnie niesłychany zaszczyt.

Paplakopodobny z racji twojego wieku rozumiem, że masz prawo mieć alzheimera, ale nie wikłaj mnie w opowieści o zamieszczaniu zdjęć przez ciebie i związanej z tym historii z Kmicicem. Ja nie jestem tu od \"stu\" lat jak ty. I ta historia nie jest mi znana.

Kasia..

Są możliwości dwie: albo De.wotka jest w stanie demencji, albo udaje głupa, POdobnie jak z własną inwektywą żydowskiej czerwonej gnidy.

Unia Europejska zatwierdza pierwszą rundę ceł odwetowych na USA. Przy sprzeciwie Węgier

Zbieżność ? Że Madziary tak ochoczo próbują blokować wszystko co dotyczy ruskich? No to jasne Tramp to ruski bladź śpioch urobiony przez KGB już od 1980 roku.
A PiS złodzieje dalej klaszczą w sejmie dla Trumpa i gawiedź Smoleńska też się raduje że mają vice cara Rosji w Białym domu.

caractère allemand

Paplakopodobny możliwość jest tylko jedna,a mianowicie.

Jesteś kłamcą i antypolskim szkodnikiem.

Kasia..

Paplak, Ameryki nie odkryłeś. Burka łańcuchowego dymał I sekretarz KC PZPR-pis, jego zastępca szpieg Moskwy Maciorowicz, to Trump ma go nie wyruxać ? Jak się pod rękę taka parówa podwinęła pod rękę.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

W kwestii zaprzaństwa De.wotki jest trzecia możliwość, mianowicie cierpi na demencję i jednocześnie pali głupa...

Paplak jeszcze ci mało? Od dawna wiemy żeś antypolska kvr...nie musisz tego dzień w dzień udowadniać. Ani zaprzeczać temu komu włazisz i gdzie bliższa ciała koszula. Nie pogrążaj się już bardziej,bo siedzisz w gownie po uszy. Wystarczy ten temat prześledzić, gdzie w skrócie.
-Bibi bohatersko z żołnierzami dokonuje rzezi na Palestyńczykach za co został oskarżony o zbrodnie przeciwko ludzkości.

Ale to oczywiście Polacy są źli,bo nagłaśniają co co spotyka tam ludzi,to Polacy są źli bo nie ma meczetów takich jakie powinny tu być,to Polacy są źli bo traktują muzułmanów jak niewolników.

No wprost nieprawdopodobne jak można być taką antypolską kvr... która ani razu nie zająknie się jak w Strefie Gazy są traktowani ludzie,a z zamiłowaniem wymyśla i przypisuje szkaradztwa w stosunku nie do tych którzy rzeczywiście tego dokonują. Gardzę tym czymś czym jesteś!

Kasia..

A tu oczywiście dołączymy wątek. Że ty bez odrazy możesz w lustro spojrzeć...tfuuu!

https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=635761&t=635761

Kasia..

De.wotka stale i wciąż prezentuje natrętne, chorobliwe, obsesyjne myśli o pejsatych przy każdym temacie, w którym problemy Izraela nie mają żadnego związku. Owa nieszczęsna niewiasta jako zatwardziała antysemitka może dowiedzieć się, że jest Żydówką i wówczas POdzieli los bohatera filmu Cud purymowy. Bezeceństwa jakie dzieją się w Strefie Gazy nie mają żadnego związku z tym, co dzieje się wewnątrz POlski, bo głównym problemem jest kato-prawica i jej związki ze szkodliwymi czynnikami świata współczesnego, do których dołączył niedawno Trampek. Jeśli zaś De.wotka jest tak wrażliwa na krzywdę w odległych od POlski miejscach, że nakazuje przed każdą czynnością wsPOminać o Gazie i Palestynie to dlaczego nie rusza jej tragiczny los Ukrainy i tamtejszych dzieci nie tylko zabijanych ruskimi bombami ale też POrywanych celem wynarodowienia? Przecież to bardziej POlsce bliższy problem jest. Zamiast tego De.wotka twierdzi z furią, że Putin nie jest taki zły bo POlsce nie zagraża mimo, że wszystkie znaki na ziemi i w niebie wskazują ci innego. Lecz się babo na golenie, bo na banię już za późno...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org