Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Trump o Polakach - \"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\" |
cytat: \"Podczas spotkania z dziennikarzami padły słowa o Polsce. Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli - powiedział Trump. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski - podkreślił Trump.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Trump o Polakach - \\\"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\\\" |
Folksdojcze posłali po instrukcje: - jak to kuźwa odwrócić? Przecież Trump ma być wrogiem, ajajaj taki sęk.
|
|
Re: Prezydent Trump o Polakach - \\\"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\\\" |
PO czynach go POznacie, a nie PO tym co gada: USA zwiększają dostawy broni do Izraela.https://www.money.pl/gospodarka/usa-zwiekszaja-dostawy-broni-do-izraela-pomimo-niepewnego-rozejmu-7130729770646464a.html W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
aż trudno uwierzyć jak tempi sa intelektualnie pisowskie oszołowy. Gdy wam **** dał do ryja tez byscie piszczeli jaki smaczny. Zeus ![]()
|
|
Nie aż takie oszołomy jak po,yeby. Które łykają każde g*wno trzasia i rudego. Choć wszystkim wiadomo że, jeden i drugi pieprzą duby smalone non-stop.
|
|
\"USA zwiększają dostawy broni do Izraela\" Ale jak wcześniej juuhuuu z żydkami, całkowicie olewali Józia. Tak teraz kiedy Trump nakazał im zaprzestanie wszelkich działań na czas ramadanu, pokładli uszy stosując się posłusznie. Przestał ogon wywijać psem.
|
|
A Tusk czerpie satysfakcję z tego że, kiedyś Trump przez pomyłkę nazwał go przyjacielem.
|
|
Te wszystkie jego zapewnienia o kant kaczej dvpy można POtłuc, PiSlamska hołota i ich prezydent zostali wystrychnięci na Dudka... Trampek ma was w dvpie! Meldunki, które napływają z granicy z Jasionki, z naszego hub-u też potwierdzają zapowiedzi strony amerykańskiej o wstrzymaniu dostaw wojskowych, a Trampek jednym pstryknięciem swego brudnego, od prostytutkowej piczy, palucha może uczynić sprzedane/przekazane uzbrojenie bezużytecznym. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |