piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Trump o Polakach - \"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\"

cytat:
\"Podczas spotkania z dziennikarzami padły słowa o Polsce.
Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli - powiedział Trump.
To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski - podkreślił Trump.\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Trump o Polakach - \\\"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\\\"

Folksdojcze posłali po instrukcje:
- jak to kuźwa odwrócić?

Przecież Trump ma być wrogiem, ajajaj taki sęk.

Re: Prezydent Trump o Polakach - \\\"to jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem\\\"

PO czynach go POznacie, a nie PO tym co gada:
USA zwiększają dostawy broni do Izraela.https://www.money.pl/gospodarka/usa-zwiekszaja-dostawy-broni-do-izraela-pomimo-niepewnego-rozejmu-7130729770646464a.html

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

aż trudno uwierzyć jak tempi sa intelektualnie pisowskie oszołowy. Gdy wam **** dał do ryja tez byscie piszczeli jaki smaczny.

Zeus

Nie aż takie oszołomy jak po,yeby.
Które łykają każde g*wno trzasia i rudego.

Choć wszystkim wiadomo że,
jeden i drugi pieprzą duby smalone non-stop.

\"USA zwiększają dostawy broni do Izraela\"

Ale jak wcześniej juuhuuu z żydkami, całkowicie olewali Józia.
Tak teraz kiedy Trump nakazał im zaprzestanie wszelkich działań na czas ramadanu,
pokładli uszy stosując się posłusznie.

Przestał ogon wywijać psem.

A Tusk czerpie satysfakcję z tego że,
kiedyś Trump przez pomyłkę nazwał go przyjacielem.

Te wszystkie jego zapewnienia o kant kaczej dvpy można POtłuc, PiSlamska hołota i ich prezydent zostali wystrychnięci na Dudka... Trampek ma was w dvpie!
Meldunki, które napływają z granicy z Jasionki, z naszego hub-u też potwierdzają zapowiedzi strony amerykańskiej o wstrzymaniu dostaw wojskowych, a Trampek jednym pstryknięciem swego brudnego, od prostytutkowej piczy, palucha może uczynić sprzedane/przekazane uzbrojenie bezużytecznym.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org