Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo rady Tadeusz Kowalewski i zastępca Andrzej Garlicki. Łomża wam tego nigdy nie zaPOmni !!! |
Zdecydowana większość ludzi powraca do normalnych papierosów, gdyż stwierdzają, że dużo więcej palą tego E niż zwykłego. Parę osób oparło się już w naszym szpitalu po e-papierosach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo rady Tadeusz Kowalewski i zastępca Andrzej Garlicki. Łomża wam tego nigdy nie zaPOmni !!! |
nikt
|
|
Re: Brawo rady Tadeusz Kowalewski i zastępca Andrzej Garlicki. Łomża wam tego nigdy nie zaPOmni !!! |
A ja słyszałem że nasz lokalny Sonarol ma wypuścić jakiś hit. Także u nich się zorientuj.
|
|
Coraz więcej słysze wśród moich kolegów, że słuchają tego prostackiego gównianego disco w polu..... no co się dzieje? przeciesz ta muzyka to proste niewzbudzające umysłu do przyjemnosci kawałki , to chaotyczne granie, mordy darcie, nie do ładu i składu jak by dla opóźnionych umysłowo.... no wyobraźcie sobie kogos w zajebistym aucie jadącego a tam ze środka - majteczki w kropeczki oho ho ho , no bo ja nie, to muzuka dla starych babć i dziadków :D
|
|
a jak jest trzech tatusiów? follow me ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |