Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przed szczepieniem nie wiedzieli że chory na serce. |
Jak by wyj** w kosmos te kebabownie to połowa naszego społeczeństwa by z głodu padła. Bo co bo KEBABA nie zjadła. Bieda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przed szczepieniem nie wiedzieli że chory na serce. |
hej mieszkam na polowej przy sadzie i korzystam z wewnetrznej anteny bodajrze za 50zl ze wzmacniaczem i jest git, czasami sie zacina ale to tylko dlatego ze anteny pokojowe maja to do siebie ze sa bardzo czule, kazde zapalenie swiatla czy zajrzenie do lodowki powoduje leciutkie zaklocenia, ale ogolnie to nie narzekam i jakosc jest o wiele lepsza niz z kablowki. pozdro
|
|
Takie coś se zróbcie za parę groszy jak nie macie dwóch lewych rąk i będzie jeszcze lepiej działać niż te wynalazki po 100zł: http://majsterkowo.pl/prosta-antena-do-obioru-dvb-t/
|
|
posiadam taka antene. jest ona na zewnątrz i wewnątrz http://allegro.pl/antena-dvb-t-opticum-ax-700-cyfrowa-wew-zew-mocna-i2915944145.html
|
|
co mozna otworzyc? Sklep z: sklep dla (jak sie okazało jest ich duzo w łomży) hipsterów(ale wtedy juz bedzie mainstreamowy) Sklep dla:(jak sie okazalo ich rowniez jest duzo) dresów, blokersów- Kastety,pałki, dresy 2 i 3 paskowe itd itp Ewentualnie : sexshop :)
|
|
Sklepów co raz więcej, galerie, centra w planach itp. a ludzie narzekają, że kasy nie mają.... mi brakuje właśnie fabryki -mniejszej czy większej ale producenta pościeli, obuwia, zakładu krawieckiego większego- tylko pytanie czy na te produkty byłby popyt - to już sprawa rynku regionalnego, polskiego i zagranicznego
|
|
dobry zespół nie potrzebuje reklamy -dojdzie się do niego pocztą pantoflową. Nie polecam Jokers, a każdy inny owszem :P
|
|
..no chyba że samemu sie złapie, z rzeki czy jeziora to jest frajda i inaczej smakuje a nie za nią płacić, nie wiadomo czym żywiona...to już nie to samo...
|
|
w Hurtowni predzej np Dantexie czy cos w tym stylu
|
|
Jeszcze zapomnialem o kolejnej nowej na poznanskiej. Wkleje link ale moga go usunac. http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3195-stacje.html
|
|
castell:) Popracuj tak jak on to zobaczysz ile kosztuje złotówka :) ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Konserwe mozna otworzyc na Starym Rynku.
|
|
Dobrze, ze jemu nie wlazła w otworek.
|
|
Ja mam antenę za 100 zewnętrzna 26 db mam w hoj do nadajnika tak jak już pisałem i jeszcze ta antena pod blachą na strychu siedzi i sygnał jest zajebisty. Czyli wbijanie w butelkę nie wypaliło
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |