Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kilka zdań wprowadzało w błąd |
UWAGA katevalleey w poście dekoracja kościoła proponuje dekoracje haha ta to ma tupet. zaraz będzie nadawać na wszystkie firmy dekorujące.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kilka zdań wprowadzało w błąd |
Jadę 13-01 tj niedziela ok. południa z łomży do Gdańska - mogę zabrać do 3-ech osób , tel 728-542-689
|
|
pisz na maila kasia8742@op.pl to ci pomogę
|
|
Oświetlenie posiadam ale nie nadaje się na festyn jestem w trakcie rozglądania się za czymś poważnym myślę że na lato jakaś rampa ledy i ze 4 głowice a co do ceny proszę dzwonić ale na pewno się dogadamy.
|
|
W Łomży nie słyszałem o takiej, chyba że spytasz w tym sklepie co od kilkunastu lat wisi(ał) baner promocja/wyprzedaż itp:) na skrzyżowaniu legionów/polowa..może tam takie coś mają..ALE są rzeczy, które po prostu trzeba mieć swoje... nawet jeśli większą część roku ma wisieć w szafie, i nie ma tłumaczenia. Musisz się liczyć też z tym, że wypożyczenie sporo kosztuje i może do przepadku kaucji którą pewnie też trzeba uiścić..a podczas imprez typu studniówka o zniszczenie nie trudno.
|
|
TechnoBoy podaj namiary Pozdrawiam
|
|
Restauracja lub bar z prawdziwego zdarzenia owszem ale bez alkoholu najwyżej przy bufecie ale nie dla pijaczków. Pralnia chemiczna też dobry pomysł z prasowalnią jak np. w galerii w Krakowie. Cukiernia z dobrym zaopatrzeniem w różnego rodzaju ciastka, pieczywo z napojami wraz ze stolikami do konsumpcji. jest jeszcze wiele pomysłów proszę zajrzeć do galerii w innych miastach.
|
|
Emma111 podam Ci jeden ale za to zasadniczy-drożyzna....
|
|
To idż sie zapytaj tam oni wiedzo najlepiej.
|
|
szkoda że w naszy regionie nie robia takich imprez na ponad 1000 osób lepiej sie zareklamowac w większych miastach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |