Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janusz Kowalski - referendum ws. wyjścia z Polski możliwe w 2027 roku |
jak Twoja była żona tak to traktuje może wystap o widzenie się z córka poprzez sąd bądź wystap o prawo odebrania praw rodzicielskich. Twojej ex żona nie ma prawa zabraniac ci kontaktów z dzieckiem. trzymaj się i powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janusz Kowalski - referendum ws. wyjścia z Polski możliwe w 2027 roku |
Wypowiedz Prezesa Lipskiego porusza wiele istotnych wątków. BRAWO!Odniosę się jednak do jednej sprawy, chociaż nie ukrywam, że wszystkie poruszone przez prezesa Lipskiego są godne uwagi. Jako, że zamieszkuję w zasobach ŁSM, a dokładnie na osiedlu Jantar, jestem więc bardzo zainteresowany tematem dotyczącym obniżki ( szkoda tylko,że z tej części osiedla jest tak mało interesujących się tym tematem).Przyznam,że dochodziły do mnie słuchy o obniżce za śmieci. Wydawało mi się ,że skoro w ŁSM wszyscy płacili tyle samo za wywóz nieczystości, tak też wszystkich obejmie obniżka. I tu pojawił się olbrzymi szok. Nastąpiło wykluczenie z tej obniżki części mieszkańców. Jak to jest możliwe w spółdzielni? Rozumiem gdyby to była wspólnota, to i owszem mogłaby różnicować koszty pod dany blok, osiedle , ale w spółdzielni?! Panie Brodziuk, jak można pozwolić sobie na takie traktowanie mieszkańców? A Ty "forciu" nie pisz ,że w ŁSM mają taniej, bo jak wyżej pisałem płacić mam więcej niż wszyscy inni to jaka to sprawiedliwość w ŁSM!! ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Re: Janusz Kowalski - referendum ws. wyjścia z Polski możliwe w 2027 roku |
napewno 100 nie przekroczysz Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |