Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przezorny zawsze zaszczepiony |
nie czytuje faktu dla twojej wiadomosci...poza tym mops nigdy nie da az tyle kasy ludziom biednym..za to ci co maja i tak od nich kase dostaja...tak sie sklada ze wiem co znaczy zyc bez pieniedzy idiotko..i nie pieprz mi tu.. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przezorny zawsze zaszczepiony |
martuchnam dyskutujmy, ale nie ma sensu się wyzywać. Każdy może swoje zdanie przecież wyrazić.
|
|
Witam. Jakiego polecicie męskiego fryzjera w Łomży? Dodam że jestem w dość młodym wieku więc chciałbym że tak powiem "młodzieżową" fryzurę. Pozdrawiam Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja polecam Ćwikłę w piwnicy na Mickiewicza
|
|
a "Ćwikła" tak dokładniej gdzie się znajduje? Jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam
|
|
W gminach często pomagają ale swoim znajomkom, co wielokrotnie prasa opisywała.
|
|
Którą siłownie polecacie?
|
|
joanna12 no weź paplik i Ty z jaki z niego facet zanim by przystąpił do sexu to by musiał odpieprzyć swą litanie. Ojej ale masz gust....
|
|
Najlepiej podpytac sie jego, albo przysłuchac o czym mowi, co by mu sie przydało...poza tym nie napisałas w jakim wieku jest ta osoba, to by juz duzo pomogło z pomysłem a tak ciezko pomoc...
|
|
stokkkrotka w Łomży jest Łomżyńskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami. Niestety jest w nim niewiele osób.Gdyby było więcej, więcej można by zrobić. Każdy,kto kocha zwierzęta i ma chęć niesienia im pomocy jest mile widziany.
|
|
Nie szukam facetów bo już mam i to jak najbardziej właściwego,ale stwierdzam że nie ten temat opisujesz na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |