poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ale nam sie rodzynek trafił

degreg:
Jaką inscenizajcę bitwy w regionie zorganizowała MW? Ciekawi mnie to zagadnienie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ale nam sie rodzynek trafił

było też potrącenie na ul legionow kobiety w bardzo powaznym wieku ktora zmarła w szpitalu. Mimo ,że to nie było umyśle jest to jednak grzech smiertelny przeciwko przekazaniu nie zabijaj. W przykazaniavch nie mówi się czy zrobiono to umyślnie czy nie .
Może jak się jest młodym to tylko lekki szok no i dalej gaz do dechy. Ale ręcze wam piraci drogowi ,że gdy przyjdzie starośĆ ,a przyjdzie nieuchronnie. Gdy będziećie robili bilanas swego zycia to będzie wam sie śniło to po nocach. I zawsze mimo wszystkiego co dobrego zrobiliście w życiu bedzie on ujemny faktem tego,że jednak zabiłeś niewinnego czlowiea.

MrS napisał(a):

> PS: Przykro mi, że nadal jesteś prawiczkiem.

Ohoho! No to MrS pojechał z grubej rury.

Zapewne chciałeś tym oznajmić, że masz bogate doświadczenia seksualne.
Jako bezstronny arbiter tej wymiany zdań stwierdzam że MrS zwyciężył Zovo błyskotliwym ciosem poniżej pasa.

Dorośnij dziecko.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

do zovo i jego przydupasow
jesli masz zamiar ograniczac wolnosc slowa to cofnij sie do prl-u i tam zostan albo przeprowadz sie do chin. przez takich jak ty to ja w latach 80-tych przesiedzialem 2 miesiace w areszcie sledczym. za co? za to ze taki tuman jeden z drugim zaczeli nagle interesowac sie mna i moimi publikacjami. uznali ze moje zdanie jest nie na reke owczesnym wladzom. nikogo nie obchodzilo ze mam dwumiesiecznego syna i zone na utrzymaniu. nie do konca popieram zdanie pana mrs poniewaz jest ono zbyt mocno wyrazone ale ogolne odczucia mam podobne. ludzie co sie dzieje na tym swiecie? dwoch panow chce brac slub i miec dzieci? odczepcie sie takze od ptysia. znam chlopaka osobiscie poniewaz mieszkam bardzo blisko niego. bardzo uczynny i dobry chlopak.
zovo jestes jeszcze gowniarz a zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkie rozumy i chcial na sile zmieniac swiat i ludzi. walnij sie w leb chlopczyku.

Nie, robią sobie piknik...

stare dobre przyslowie mowi ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. podobnie jest i w tej sytuacji. moze i jestem staroswiecki i zacofany ale napewno nie zamierzam byc jak to mowi dzisiejsza mlodziez trendi popierajac rozwoj homoseksualistow na swiecie. jestem osoba wierzaca i miedzy innymi ten fakt powoduje iz mam taka a nie inna opinie.

Witam

- zovo poruszył wiele ciekawych problemów z większością, którymi się zgodzę.

- "W tym momencie, wyjątkowo, stanę w obronie ptysia." Kiedyś słyszałem mądre powiedzonko. "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem."

Ciekawe czy tym postem rozpocznie się etap reform „tabula raza„ na forum?

Prowokator

na razie niech dziury polepią bo sie robi Camel Trophy na naszych drogach

Panie Heniu,

No i czemuż Pan się tak poobrażał o ten mój komentarz do wyrwanego z kontekstu Pańskiego zdania..?? :))

gorbi
Dołączam się do twojego postu.
Pozdrawiam

Rozumiem o co Ci chodzi,ale powiedz czy jest chello???? Nie mogę tylko założyć telefonu,o internecie właściciel zdania nie wyraził, więc spróbować można :)

dobre :) miejmy nadzieje ze juz sie kończy zima.

i dziwne jest to ze chcailes podciagnac moc ale problemy z AFR, a pozniej piszesz ze pewnie ze da rade ale nie chcesz jzu inwestowac, wiec albo ja czegos nie rozumiem albo ty wypisujesz sam nie wiesz co??
mysle ze SMT i strojenie dalo by rade kostzy to ok 900pln. a jak za 900 mialbys 60ps wiecej, to ci dadam tylko tyle ze u mnei kazde kolejne 10 koni rowna sie mniej wiecej 2000pln, wiec nad czym tu sie zastanawiac

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org